Markette çalışırken nelere dikkat edilmeli?

712536

Centipat
Merhaba, üniversite öğrencisiyim ve yaz tatilinde çalışmam gerekiyor. Arkadaşımla beraber markette (büyük olasılıkla part time) çalışmak için başvuru yapmaya karar verdik ama 2 arkadaşı birden aynı şubede işe alırlar mı bilmiyorum. Ek olarak daha önce siz veya yakınlarınızın özellikle 3 harfli marketlerde çalışma deneyimi varsa tavsiyeleriniz nelerdir? (hangi market tercih edilmeli, hangi pozisyon daha avantajlı, nelere dikkat edilmeli vs.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, üniversite öğrencisiyim ve yaz tatilinde çalışmam gerekiyor. Arkadaşımla beraber markette (büyük olasılıkla part time) çalışmak için başvuru yapmaya karar verdik ama 2 arkadaşı birden aynı şubede işe alırlar mı bilmiyorum. Ek olarak daha önce siz veya yakınlarınızın özellikle 3 harfli marketlerde çalışma deneyimi varsa tavsiyeleriniz nelerdir? (hangi market tercih edilmeli, hangi pozisyon daha avantajlı, nelere dikkat edilmeli vs.)

BİM'in çalışma şartları daha iyi. Örneğin diğer marketlerde kapanıştan sonra temizlik yapılırken BİM'de kapanıştan önce yapıldığından zaman kaybetmiyorsun. Pozisyon seçemiyorsun zaten. Kasa biraz dezavanatjlı oluyor. Kasada eksik çıkarsa senden alıyorlar. Arada bir tırnakçıya da denk gelme olasılığın var.

BİM'in çalışma şartları daha iyi. Örneğin diğer marketlerde kapanıştan sonra temizlik yapılırken BİM'de kapanıştan önce yapıldığından zaman kaybetmiyorsun. Pozisyon seçemiyorsun zaten. Kasa biraz dezavanatjlı oluyor. Kasada eksik çıkarsa senden alıyorlar.
Bunu başka yerlerde de okumuştum, yine de bim'lerin genel yoğunluğu beni biraz korkutuyor. Aynı markette 2 tanıdık çalışma deneyimi ya da duyumu olan var mı peki?

Bunu başka yerlerde de okumuştum, yine de bim'lerin genel yoğunluğu beni biraz korkutuyor. Aynı markette 2 tanıdık çalışma deneyimi ya da duyumu olan var mı peki?
Aynı markete girmeniz çok zor. Zaten bir mağazada da uzun süre çalıştırmıyorlar çoğu zaman. Nerede eksik varsa oraya gidiyorsun 3-4 haftada bir.
Yoğunluk var evet ama sadece kasiyer etkilenir bu durumdan.

Bildiğimiz marketlerde pozisyon olayı yok hocam hani kasaya da bakacaksınız ürün gelince onu da yerleştiriceksiniz ona göre girin işe. Aynı markete alcaklarını da sanmam arkadaşınız başka market varsa oraya başvursun.

Bildiğimiz marketlerde pozisyon olayı yok hocam hani kasaya da bakacaksınız ürün gelince onu da yerleştiriceksiniz ona göre girin işe. Aynı markete alacaklarını da sanmam arkadaşınız başka market varsa oraya başvursun.

Direkt bir mağazaya başvuru olmuyor diye biliyorum hocam. Bir bölge seçebiliyorsunuz o bölgedeki mağazalar arasında elemanlar ihtiyaca göre yer değiştiriyor. İşe alımlara o bölgenin sorumlusu bakıyor.

Direkt bir mağazaya başvuru olmuyor diye biliyorum hocam. Bir bölge seçebiliyorsunuz o bölgedeki mağazalar arasında elemanlar ihtiyaca göre yer değiştiriyor. İşe alımlara o bölgenin sorumlusu bakıyor.

Doğrudur hocam ben de başvurdum birkaç markete 3 gündür ses soluk yok arada mı kaynadık ne olduysa artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı