Markette çalışmak mantıklı mı?

Erayurun71717

Hectopat
Aybimaş çalışmayı düşünüyorum hiç deneyimim yok. Çalışma saatleri ve maaş nedir acaba? Market sektöründe çalışan biri yanıt verirse daha iyi olur.

BİM de çalışıyorum, 30-35 arası bir maaşı var. Benim mağazamda 4 kişi olduğumuz için haftada 1 gün full çalışıyorum ama haftanın geri kalan günleri işe geç gidiyorum. Öyle eriyor aradaki fark. Zor mu dersen bana göre değil iş kolay ama eğer ben insanlarla konuşamam, durmadan birileriyle yüz yüze olamam diyorsan sana göre değil. Onun dışında kolay bir iş, 1 yıldır kasiyer olarak çalışıyorum BİM de ve işim çok basit. Zorluğu ne olabilir diyorsan mağazadan mağazaya değişmek suretiyle bazı müdürler bazı personellere kıyak geçiyor. Tek sıkıntı o olabilir.

Bende markette çalışmayı düşünüyorum. Fakat hesap işlerim çok iyi değil zorluk yaşar mıyım?

Bende markette çalışmayı düşünüyorum. Fakat hesap işlerim çok iyi değil zorluk yaşar mıyım?

Müdür olmayacaksan hesap yapmayacaksın. Eğer kasadan nakit alış verişte ne olacak diyorsan. Müşterinin verdiği parayı kasaya yazınca ne kadar para vereceğini yazıyor ondan sonrası senin el kol kordinasyonuna bağlı tek hesap yapacağın yer çıkarken ki bilgileri doldururken yaptığın işlem. Oda 5 dakikanı alıyor en fazla. (parayı hızlı sayarsan o kadar da sürmez)

Hocam ben konuştum müdür beni çok sıcak kanlı karşıladı beni depoya vermek istiyor ben Kırıkkale merkezde oturuyorum bağşılıya veriyor market olarak asgari ücret veriyor servisi var giderken ama gelirken otobüs 25 TL ücreti var gelirken otobüse binecekmişim iki vardiyası var 9 de iş başı 6 da çıkıyor yada saat 1 de öğlen akşam 10 da çıkıyormuşum sizce nasıl?

Yaşın kaç bilmiyorum ama eğer girmek zorundaysan gir. Değilsen zincir marketlere başvur memur gibi çalışıp asgari ücret almak hiç mantıklı değil. Birde depo diyor ağır iştir o. Ben bimin deposunda çalıştım 1 gün. Herkes şikayetçiydi, sürekli mesayiye kalıyoruz ailemizle vakit geçiremiyoruz diyordu.

Hocam konuştumda mesai yok manav depo verecem demişti

Aybimaş'a girmektense Şımarık'a gir daha iyi bro.

Hangi mahalledesin bilmiyorum ama emekliler parkı'nın yakınında 1 tane büyük mağazası var. Bir de toprak mahallede var. Bu iki mağaza gayet iyi. İşkur'dan Akyelpaze olarak çıkar.

Hocam haftada 60 saat çalışma süresi var 1 gün izin ve asgari ücret asgarî ücrette bile haftalık max 45 saat oluyor o nasıl oluyor?

Hocam haftada 60 saat çalışma süresi var 1 gün izin ve asgari ücret asgarî ücrette bile haftalık Max 45 saat oluyor o nasıl oluyor?

Haftalık 60 saat olup da nasıl mesai olmuyor anlamadım. Haftada 45 saat çalışma süren olması lazım fazlası mesaidir. Bence yanaşma o markete başka bir markete bak derim biraz sömürmeye adam arıyor gibi orası. Tanıdık diye bir şey olmaz deme en çok tanıdıklar üstüne biner orada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…