Markette çalışmak mı restoranda komilik yapmak mı?

Dediğiniz gibi mesai parası alamıyorsanız girmeyin hocam. Kurumsal yerler daha mantıklı BİM gibi. Hafta içi 8 hafta sonu 10 diye tahmin ediyorum.

İki iş de bir birine denk işler oldu için hangisi kafana esiyosa seç bence. Ben de market ve komi arasın da seçim yapacam. Maaş yüksek ise restorana başvuracam

İki iş de bir birine denk işler oldu için hangisi kafana esiyorsa seç bence. Ben de market ve komi arasın da seçim yapacağım. Maaş yüksek ise restorana başvuracağım.

Migros daha yüksek veriyor restorandan da garsona falan farklı.

Senin çalıştın restoran ne kadar teklif etti ve Migros ne kadar teklif ediyor?

Restoran şu an çalışanlara sordum 20k veriyormuş mesai ücreti yok nasıl oluyor bende anlamadım o 22 falan olur büyük ihtimal de. Migros da 23.500 2K yol parası mesai ücretleri bir de sezon sonunda 10k falan verecekmiş.

Sordun için teşekkür ederim. Migros seçmek lazım valla. Galiba garsonluk hamallık beyenmeyen insalar için bi de bu devir de bahşiş az toplarsın malesef. Eyer mobing olmayan bi mekan ise Migros ve Bim de çalışmak fena değil.

Bugün bar garsonu olarak başladım eğer restoran düşünüyorsan ilerisini de düşün derim işi sevdin mi müdürlüğe kadar yolu var tavsiyem markette çalış komi olursan iş hayatından bezdirirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…