M Mubis10 Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 847 Çözümler 1 4 Kasım 2020 #11 GanymedeW dedi: Dışarıya çıkma gibi bir şansın yokmu? Şok Bim gibi yerlerde yoktur. Genişletmek için tıkla... Dışarıya çıkarımda heryerde Şok, A101, Bim var. Başka market yok. Artyom_Alekseyevich dedi: İnternetten alabilirsiniz Genişletmek için tıkla... 1 saate biter yem. Acil bulmam lazım.
GanymedeW dedi: Dışarıya çıkma gibi bir şansın yokmu? Şok Bim gibi yerlerde yoktur. Genişletmek için tıkla... Dışarıya çıkarımda heryerde Şok, A101, Bim var. Başka market yok. Artyom_Alekseyevich dedi: İnternetten alabilirsiniz Genişletmek için tıkla... 1 saate biter yem. Acil bulmam lazım.
GanymedeW Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 216 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2020 #12 Mubis10 dedi: Dışarıya çıkarımda heryerde Şok, A101, Bim var. Başka market yok. 1 saate biter yem. Acil bulmam lazım. Genişletmek için tıkla... İnternetten size en yakın olan petshopu ya da CarrefourSA gibi marketleri bulun ve gidin. Başka çareniz yok
Mubis10 dedi: Dışarıya çıkarımda heryerde Şok, A101, Bim var. Başka market yok. 1 saate biter yem. Acil bulmam lazım. Genişletmek için tıkla... İnternetten size en yakın olan petshopu ya da CarrefourSA gibi marketleri bulun ve gidin. Başka çareniz yok
M Mubis10 Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 847 Çözümler 1 4 Kasım 2020 #13 GanymedeW dedi: İnternetten size en yakın olan petshopu ya da CarrefourSA gibi marketleri bulun ve gidin. Başka çareniz yok Genişletmek için tıkla... Erzurum'da CarrefourSA kapatıldı. En yakın petshop 3-4 saat sürer heralde. Buradaki marketlere bakmaktan başka çare yok anlaşılan.
GanymedeW dedi: İnternetten size en yakın olan petshopu ya da CarrefourSA gibi marketleri bulun ve gidin. Başka çareniz yok Genişletmek için tıkla... Erzurum'da CarrefourSA kapatıldı. En yakın petshop 3-4 saat sürer heralde. Buradaki marketlere bakmaktan başka çare yok anlaşılan.
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.871 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 4 Kasım 2020 #14 Ben ilçede yaşadığım için hangi markette hangi yem var bilemiyorum. Arkadaşlar önermiş ama sorun yok.
Ben ilçede yaşadığım için hangi markette hangi yem var bilemiyorum. Arkadaşlar önermiş ama sorun yok.