metalseal Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #1 Bugün markette bir adam sıramı kaptı. "Amca sıra var." dedim ama adam beni duymamazlıktan geldi. Ben bu olayla tekrar karşılaşırsam ne yapmalıyım?
Bugün markette bir adam sıramı kaptı. "Amca sıra var." dedim ama adam beni duymamazlıktan geldi. Ben bu olayla tekrar karşılaşırsam ne yapmalıyım?
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 27 Ağustos 2023 #2 Sıra var demenize rağmen tepki vermiyorsa aldıklarınızı da kucaklayıp kişinin önüne zevkle geçebilirsiniz. En kötü kavga edersiniz
Sıra var demenize rağmen tepki vermiyorsa aldıklarınızı da kucaklayıp kişinin önüne zevkle geçebilirsiniz. En kötü kavga edersiniz
Ezio21 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 1.725 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diş hekimi 27 Ağustos 2023 #3 metalseal dedi: Bugün markette bir adam sıramı kaptı. "Amca sıra var." dedim ama adam beni duymamazlıktan geldi. Ben bu olayla tekrar karşılaşırsam ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Tepkiyi koyup sıranızı alın.
metalseal dedi: Bugün markette bir adam sıramı kaptı. "Amca sıra var." dedim ama adam beni duymamazlıktan geldi. Ben bu olayla tekrar karşılaşırsam ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Tepkiyi koyup sıranızı alın.
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 3.568 Çözümler 35 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Asus ROG KERIS II ACE | Asus ROG Scope II 96 Wireless | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 27 Ağustos 2023 #4 metalseal dedi: Bugün markette bir adam sıramı kaptı. "amca sıra var." dedim ama adam beni duymamazlıktan geldi. Ben bu olayla tekrar karşılaşırsam ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Ben zorlayarak önüne geçiyorum tip tip bakıyor "ne bakıyon dayı dayı".
metalseal dedi: Bugün markette bir adam sıramı kaptı. "amca sıra var." dedim ama adam beni duymamazlıktan geldi. Ben bu olayla tekrar karşılaşırsam ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Ben zorlayarak önüne geçiyorum tip tip bakıyor "ne bakıyon dayı dayı".
TrollFac3 Kilopat Katılım 28 Mart 2019 Mesajlar 275 Çözümler 5 27 Ağustos 2023 #5 Bir şey yaptığınızda büyük ihtimal kavga falan çıkarabilirler her an dikkatli olmalısınız bıçağı bile olabilir burası Türkiye metalseal dedi: Bugün markette bir adam sıramı kaptı. "Amca sıra var." dedim ama adam beni duymamazlıktan geldi. Ben bu olayla tekrar karşılaşırsam ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla...
Bir şey yaptığınızda büyük ihtimal kavga falan çıkarabilirler her an dikkatli olmalısınız bıçağı bile olabilir burası Türkiye metalseal dedi: Bugün markette bir adam sıramı kaptı. "Amca sıra var." dedim ama adam beni duymamazlıktan geldi. Ben bu olayla tekrar karşılaşırsam ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla...
Olga666 Kilopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 5.218 Çözümler 28 27 Ağustos 2023 #6 Herhalde millet artık günlük hayatta ne diyalog yaşıyorsa konusunu buraya açacak.
tahsns Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 1.408 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #7 Amcalar öyle geçen de benim sıramı kaynattılar
epodhii Decapat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 1.163 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul 27 Ağustos 2023 #8 Sıranın olduğunu kişinin önüne geçerek yüzüne karşı söyleyebilirsiniz.
Fikirsiz Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 1.179 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #9 Şöyle insanları haddini bildirmek lazım
JJ.DABİ Zeptopat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #10 Hakkını savunup,geri alman gerek