Marketteki çocuğun yaptığı hareketler

Hayat zorludur...
Şimdi alta bırakacağım albümü iyice bir dinleyin. İlk başta daha ağır depresyon geçiriyor gibi olursunuz, ikinci, üçüncü dinleyişte ilaç gibi gelir anam. Kulaklık takınız.

The Mayan Factor - 44

Özellikle de şu şarkıları:

1- Recon
2- Jack Nicholson
3- Self Storage

Albümü ful dinledikten sonra geri gelin o zaman konuşalım.

Not: Eğer çocuğa olan öfkenizi dışa vurmak istiyorsanız:
Austere - This Dreadful Emptiness -

İyi dinlemeler...

Yaşınızı bilmiyorum ama bu yaptığınız erdemliktir. Sizi tebrik ediyorum. Bu anınızı unutmayın. İleride ne kadar iyi bir şey yaptığınızı anlayacaksınız.

Benim şahsen hoşuma giderdi, yaparken çok sevimli oluyorlar.
Yaşınızı bilmiyorum ama bu yaptığınız erdemliktir. Sizi tebrik ediyorum. Bu anınızı unutmayın. İleride ne kadar iyi bir şey yaptığınızı anlayacaksınız.
4 yaşında çocuğa neyin erdemliğini yapacak? Dövüş hareketleri yapmış ne var bunda? Sanki anasına küfür etmiş.
Asosyal, özgüveni sıfır bir ırkçı yıkığın feryadı. 4 yaşında ki çocuk, sana dövüş hareketleri yapsa ne olur? Arkadaşın akıl yaşı 4-5 olduğundan alınmış olabilir.

Bana denk gelse idi. Onu gömerdim Ama sakin kalmanız en iyisi olmuş

Umarım ciddi bir şekilde yazmadınız konuyu.

Umarım ciddi bir şekilde yazmadınız konuyu.

İtirazım var. Konu sahibi konu hakkında çok ciddi görünüyor. Konu sahibi hakkında ne derseniz diyin ama konuyu ciddi biçimde belirtmiş vaziyette. Ayrıca yalan söyleyecek olsaydı, neden yalan söylemiş olsun ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…