Marketteki çocuğun yaptığı hareketler

Küçücük çocuk bu, eğlenmek istiyor sonuçta. Aynı hareketleri gülerek sen de ona yapsaydın.

Edit: Ben de 7-8 yıl önce alıngan bir insandım. Sanırım bildiğim kadarıyla buna spotlight etkisi deniyor. İnsanların yaptığı her şeyi üstünüze alınmayın, gülüp geçin sadece. Daima pozitif olmaya çalışın. Bir ara sırf bu anxiete probleminden dolayı 7. sınıftayken ben de uzun süre depresyona girmiştim, bu yüzden seni az çok anlıyorum bro.

İyi abartmışsın kanka bunun için intihar ediyorsan yaşamanın faydası yok.

Hayatındaki en ufak olayları büyütüyorsan ciddi anlamda sıkıntın var gibi bu konuyu ailenle konuşup psikoloğa gitmende çok büyük fayda var.

Küçücük bir çocuktan bile bu kadar etkileniyorsan buradaki kimse sana yardımcı olamaz, ciddi bir yardım almalısın.

Ya küçücük çocuk beni taciz ediyor, benimle dalga geçiyor alaya aliyor ben ise hiçbir şey yapamıyorum.

Abi daha çocuğun iskeleletleri oluşmamış ya 3-4 yaşında, onun yaptığı hareketler mi canını sıktı?

1. Sakın ilaç kullanma başladıysan ne fena kurtulması çok zor oluyor.
2. Gülümsemeyi dene, küçük şeylere gülümse ve üzülmene izin verme.
3. "Emo" olarak adlandırılan kişiler gibi kırılgansın lütfen üzülmene izin verme, göz ardı et.
4. Üzüleceğini düşüneceğin şeyden bir müddet kaç sonra yeniden yüzleş ve gülümse, tabiki de küçük şeyler olsun bunlar.
5. Uzman desteği al ancak lütfen ilaç kullanma, hiç faydası yok, hayatını daha kötü yapar lütfen ilaç kullanma ilaç kullanıp anlık düzelmeler yaşadığın zaman başka bir yerden yaralanıyorsun. Lütfen ilaç kullanma. Eğer doktorun tavsiye ediyorsa karşı çık lütfen.

Bir de 3-4 yaşında ki çocuklar eğer size böyle hareketler yapıyorlarsa bilin ki sizi kırmak istemiyorlar, sizinle birlikte oynamak istiyorlar lütfen sadece onlara gülümseyin onlar da mutlu olsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…