Marketteki çocuğun yaptığı hareketler

Haydaaa bu toplum nereye gidiyor ya hemen polisi , jandarmayı , sitede oturuyorsanız hiç bir işe yaramayan güvenliği ve marketin müdürünü arayıp şikayette bulunun çocuk şafak operasyonu ile evinden alınır muhtemelen

Şaka maka psikolojiniz kötü olabilir ama çocuk daha küçük ne yaptığının farkında bile değil muhtemelen eğlenceli olduğunu düşünüp yapmıştır hem taciz ne alaka cidden olayı çok büyütmüşsünüz

Çocuğu tsukuyomiye sokun hocam (!)

Hocam böyle bir konuya insanlar ne yazabilir ki konuyu açan kişi çocuk beni taciz etti, beni alaya aldı, beni aşağıladı diyor çocuğun tek yaptığı ise ona karşı aralarında bayağı mesafe varken dövüş hareketleri yapmak bu konuya insanların gülmeleri dalga geçmeleri şaka yapmaları gayet normal siz sokakta yürürken bir çocuk yanınızdan geçerken size çarptığında bağırarak ya yeter artık her şey üzerime üzerime geliyor intihar edeceğim içten içe ölüyorum çocuğa yapsam ben suçlu olurum neden bunlar hep beni buluyor deseniz insanlar size normal olarak güler başınıza hiçbir şey gelmediği ve orta da anormal olan bir durum olmadığı için gelip vah vah bir şeyin var mı demezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…