Merhaba, 15 yaşındayım. Arkadaşımla bundan bir 1 hafta önce falan markette atıştırmalık alışverişi yapıyorduk. Evde bir sürü film ve oyunun yanında atıştırmalıkların keyfini çıkaracaktık. Marketteyken arkadaşım magnum dondurma almak istediğini söyledi ben de güzel olacağını düşünüp hem kendime hem arkadaşıma magnum karadutlu dondurma aldık. Tüm atıştırmalıklarımız tamdı ki kasaya gidip aldıklarımızı ödemeye geçtiğimizde terlediğimizde magnum dondurmamın paketini açtık. Sonrasında bir baktım ki dondurma ezilmiş artık üstüne bir şey mi koymuşlar yerine yerleştirirken bilmiyorum öyle ezik ezik duruyor ben debilirsiniz magnum dondurmalar çok pahalı oluyor para verdiğim bir şeyin böyle olmasını istemiyordum. Gittim kasiyere anlattım ezik çıktığını bir tane adama söylemem gerektiğini söyledi ismini hatırlamıyorum ama tipini çok iyi hatırlıyorum 40 50 yaşlarında bir adamdı ismini sallayacağım Mehmet diyelim. Gitti sonra kasiyer abla Mehmet bey diye oradaki bir adamı çağırdı falan ben de dedim abi aldığım dondurma bu şekilde ezik çıktı falan dedim adam da sinir bozucu şekilde hem dalga geçip hem de bir yandan azarlayıcı bir tavırla siz ezdiniz değil mi siz ezdiniz? Gibi şeyler söylüyordu. Yine de yenisini almama izin verdi ancak ben dedim ki abi yok ne ezmesi niye biz ezelim gibi şeyler söyledim adam hala "bak hala ezmedim diyor", yanındaki adama da ezmiş çocuklar gibi şeyler söylüyordu aşırı derecede sinirim bozuldu. Ben bu adamı şikayet edebilir miyim? Ben herhangi bir nimeti parasını vermişim neden ezip yenisini alayım ki keyfini çıkarmak varken? Neden uğraşayım yani. Bu dediklerimi de bir yandan gülerek söylüyor şaka falan da yapmıyor ama.