Bir tık sosyal anksiyete ve B12 eksikliği olan bir insanım. 50 TL'm param vardı 1 ekler 1 tane de çikolata aldım. Coco star gördüm geri yerine bıraktım zannettim marketten çıktım eve geldim ve yeni fark ettim çok utanıyorum. Ne yapabilirim? Bırakmasam mı hırsız olarak suçlarlarsa?
Market farklı ilde değilse bırakın gelin içiniz rahat olsun?
Zaten marketlerde haftada en azından birkaç ürün eksiliyor ancak hepsini tek tek bulmakla uğraşmıyorlar.
Dalgınlıkla almışsın bir şey olmaz ama yeme çantanda dursun yarın tekrar eve dönerken markete gir kasa görevlisine hiç bir şey söylemeden nereden aldıysan ürünü oraya koy ve çık bu kadar
Bir tık sosyal anksiyete ve B12 eksikliği olan bir insanım. 50 TL'm param vardı 1 ekler 1 tane de çikolata aldım. Coco star gördüm geri yerine bıraktım zannettim marketten çıktım eve geldim ve yeni fark ettim çok utanıyorum. Ne yapabilirim? Bırakmasam mı hırsız olarak suçlarlarsa?
Endişelenme. Hırsız olarak suçlamaz aksine sen durumu market sahibine anlatırsan ve parasını geri ödemek istersen market sahibi seni tebrik dahi eder bu davranışın için.