aynali_martin44 Picopat Katılım 5 Aralık 2024 Mesajlar 583 Pazar 22:54 #1 Arkadaş sağ olsun 1 kutu hediye gönderdi. İçimi nasıl, önerir misiniz?
HasipNecmiTahir Picopat Katılım 10 Ağustos 2025 Mesajlar 411 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eski Özel Harekatçı Pazar 23:11 #2 Kanka bir paket sigara alt tarafı iç geç.
Otomatik Mandalina Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 1.980 Çözümler 3 Pazartesi 00:20 #3 E sana bedavaya verilmiş zaten içip kendin görsene.
aynali_martin44 Picopat Katılım 5 Aralık 2024 Mesajlar 583 Pazartesi 17:08 #4 HasipNecmiTahir dedi: Kanka bir paket sigara alt tarafı iç geç. Genişletmek için tıkla... Açmak istemiyorum ya beğenmezsem başkasına satamam.
HasipNecmiTahir dedi: Kanka bir paket sigara alt tarafı iç geç. Genişletmek için tıkla... Açmak istemiyorum ya beğenmezsem başkasına satamam.
HasipNecmiTahir Picopat Katılım 10 Ağustos 2025 Mesajlar 411 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eski Özel Harekatçı Pazartesi 18:30 #5 aynali_martin44 dedi: Açmak istemiyorum ya beğenmezsem başkasına satamam. Genişletmek için tıkla... O zaman at çöpe geç birader amma uzattın satamazsan satma 100 lira için yaptığın hesaba bak.
aynali_martin44 dedi: Açmak istemiyorum ya beğenmezsem başkasına satamam. Genişletmek için tıkla... O zaman at çöpe geç birader amma uzattın satamazsan satma 100 lira için yaptığın hesaba bak.
aynali_martin44 Picopat Katılım 5 Aralık 2024 Mesajlar 583 Pazartesi 18:55 #6 HasipNecmiTahir dedi: O zaman at çöpe geç birader amma uzattın satamazsan satma 100 lira için yaptığın hesaba bak. Genişletmek için tıkla... Kardeş, bak, arkadaş işe başladığı için hediye olarak koliyle gönderdi, ben de hiç denemediğim için açmak istemedim. Buraya yazma sebebimse bana göre değilse başka arkadaşa göndereyim ki boş yere evin bir köşesinde beklemesin. Son düzenleyen: Moderatör: Pazartesi 21:50
HasipNecmiTahir dedi: O zaman at çöpe geç birader amma uzattın satamazsan satma 100 lira için yaptığın hesaba bak. Genişletmek için tıkla... Kardeş, bak, arkadaş işe başladığı için hediye olarak koliyle gönderdi, ben de hiç denemediğim için açmak istemedim. Buraya yazma sebebimse bana göre değilse başka arkadaşa göndereyim ki boş yere evin bir köşesinde beklemesin.