Marlboro sigara önerisi

Hocam şu anda Marlboro Red Kısa'ya geri döndüm ve değiştirmeyi düşünmüyorum.

Red Long'a geçin hocam. Red'e alıştıktan sonra diğerleri kesmiyor.

Marlboro Red. Hatta ek olarak Camel Brown ve Winston Blue diyebilirim.

İnanır mısınız bilmem ama ben de kısa parliament kullanıyorum ve sağ işaret parmağım sizin dediğiniz gibi sarardı. Acaba mantar enfeksiyonumu oldum diye düşünmedim değil.

Hocam nere de yaşıyorsunuz bilmiyorum ama, bizim Diyarbakır'da koli koli yurt dışı sigara getiriyorlar (Irak'tan). Büyük yazı parliament diye bir şey getirmişler ilk kez gördüm ben . Onu denedim bana bayağı ağır geldi Marlboro Red'e göre. Onu bir deneyin bence ağır 1 aydır onu kullanıyorum sararma gibisinden şeyler yok. Bakkallara "abi büyük yazı kısa parliament var mı?" derseniz eğer varsa o da, verirler.

Kaçak sigara içilir mi la sigara boş zaten ananiz babanızdan hiç görmüyonuz mu ilerdeki eşiniz rahatız olacak gerçi ne anlatıyoruz ki dumana para verip iyi bir şey yaptığını sanan var içmeyin kardeşim bir tane dayı vardi ona dönersiniz delikten konuşuyor boğazındaki.

Bu beni ve içen arkadaşları ilgilendirir. Ben iyi bir şey yaptığımı zannetmiyorum. Kendin demişsin zaten ne anlatıyorsun ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…