Emgndzz Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #1 Bu sene sınava girdim ve Marmara üniversitende Türkçe işletme bölümünü düşünüyorum. Aranızda bu üniversitede ve bu bölümde okuyan veya yakın zamanda mezun olmuş varsa bana iyi veya kötü yanları belirtebilir mi? Bu üniversiteyi tercih etmeli miyim?
Bu sene sınava girdim ve Marmara üniversitende Türkçe işletme bölümünü düşünüyorum. Aranızda bu üniversitede ve bu bölümde okuyan veya yakın zamanda mezun olmuş varsa bana iyi veya kötü yanları belirtebilir mi? Bu üniversiteyi tercih etmeli miyim?
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.930 Makaleler 65 Çözümler 1.049 24 Temmuz 2023 #2 Kampüsünden dolayı pek tercih etmezdim. Bir de ortalık işletme mezunu kaynıyor. Eğer hazır işiniz yoksa şahsen işletme okumanızı tavsiye etmiyorum.
Kampüsünden dolayı pek tercih etmezdim. Bir de ortalık işletme mezunu kaynıyor. Eğer hazır işiniz yoksa şahsen işletme okumanızı tavsiye etmiyorum.