Marmara üniversitesinde 2 yıllık okumak için İstanbul'a gitmek mantıklı mı?

499604

Hectopat
Arkadaşlar sorum yukarıda cevaplarsanız sevinirim.

İyi üniversite iyi imaj veriyor bence değer mesela sen işe alan olsan ağrı'da kini mı seçersin yoksa İstanbul mu (ağrılılar yanlış anlamasın )

Arkadaşlar sorum yukarıda cevaplarsanız sevinirim.
Bı de ne okuyacaksınız

İyi üniversite iyi imaj veriyor bence değer mesela sen işe alan olsan ağrı'da kini mı seçersin yoksa İstanbul mu (ağrılılar yanlış anlamasın )

Bir de ne okuyacaksınız.

2 yıllık elektrik hocam kendi şehrimde 2 yıllık elektrik okumakla İstanbul arasındayım hocam.

Ekonomik olarak nasıl iyi geliyorsa bence yani şu an ekonomi belli zaten.

Hocam yurt dışına gitmek istiyorum. (koreye) ama para biriktirmem gerek bunu da ancak kendi şehrimde okuyarak yapabilirim. İstanbul pahalı bir şehir ama bir yandan da iyi bir üniversiteden mezun olmuş olacağım.

Hocam yurt dışına gitmek istiyorum. (koreye) ama para biriktirmem gerek bunu da ancak kendi şehrimde okuyarak yapabilirim. İstanbul pahalı bir şehir ama bir yandan da iyi bir üniversiteden mezun olmuş olacağım.

Net konuşalım Kore'ye gitmeyi düşünüyorsan garanti bayağı para lazım şu anda uçak bileti bile 15-30 k arası yani o zaman kendi şehrinde en düşük maaliyetle okuman gerekli vallahi kariyerini iyi tut ileriye dönük kararlar almak en iyi fikir.

Hocam zaten benim derdimde bu eğer İstanbul'da okursam para biriktiremem. Kendi şehrimde okursam para birikir ama orta seviye bir üniversiteden mezun olmuş olurum sizce hangisi? Kore şartları aşağıdaki gibi.

Dosya Ekleri

• koresel.png
    66,6 KB · Görüntüleme: 25
Hocam zaten benim derdimde bu eğer İstanbul'da okursam para biriktiremem. Kendi şehrimde okursam para birikir ama orta seviye bir üniversiteden mezun olmuş olurum sizce hangisi? Kore şartları aşağıdaki gibi.
Bence kendi şehrin yanlış anlama ama 8000 dolar elinde var mı veya bu kadar kısa sürede 2-3 senede bulabilecek misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…