M Mehmet Yıldırımm Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #1 Merhabalar Valorant oynarken Marshall major 3 kulaklığım aniden bozuldu ve ses bir anda gitti. Bu sorun neden gerçekleşmiş olabilir?
Merhabalar Valorant oynarken Marshall major 3 kulaklığım aniden bozuldu ve ses bir anda gitti. Bu sorun neden gerçekleşmiş olabilir?
Abstrack99 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 3.132 Çözümler 9 22 Mart 2021 #2 Jak kısmında kopukluk olabilir, kablo da kırıklık olabilir.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 22 Mart 2021 #3 Başka bir cihazda deneyin bilgisayardan kaynaklanabilir.
M Mehmet Yıldırımm Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #4 zeki1981 dedi: Başka bir cihazda deneyin bilgisayardan kaynaklanabilir. Genişletmek için tıkla... Denedim alakası yok maalesef. zeki1981 dedi: Başka bir cihazda deneyin bilgisayardan kaynaklanabilir. Genişletmek için tıkla... Ürün yurt dışı ürünü servis olarak nereye yollayabilirim?
zeki1981 dedi: Başka bir cihazda deneyin bilgisayardan kaynaklanabilir. Genişletmek için tıkla... Denedim alakası yok maalesef. zeki1981 dedi: Başka bir cihazda deneyin bilgisayardan kaynaklanabilir. Genişletmek için tıkla... Ürün yurt dışı ürünü servis olarak nereye yollayabilirim?
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 22 Mart 2021 #5 Mehmet Yıldırımm dedi: Denedim alakası yok maalesef. Ürün yurt dışı ürünü servis olarak nereye yollayabilirim? Genişletmek için tıkla... En doğrusu buradaki yetkili servisinden destek almak. Ücretlide olsa profesyonel destek alırsın.
Mehmet Yıldırımm dedi: Denedim alakası yok maalesef. Ürün yurt dışı ürünü servis olarak nereye yollayabilirim? Genişletmek için tıkla... En doğrusu buradaki yetkili servisinden destek almak. Ücretlide olsa profesyonel destek alırsın.