Eflatun231
Centipat
Daha fazla
Kankam kullanmadım ama frekans aralığı grafiğine göre tizleri biraz fazla gelebilir. Mikrofonunda da gürültü engelleme performansı pek iyi değilmiş. Ohm değeri biraz dip ses yaratabilir sesini fullediğinde. Beklentin ne tam olarak?
Mikrofon önemli değil. beklentimiz kaliteli ses vermesi uzun ömürlü olması dayanıklı olması kırılmaması kolay kolay rahat ergonomik olması bu kadar.Kankam kullanmadım ama frekans aralığı grafiğine göre tizleri biraz fazla gelebilir. Mikrofonunda da gürültü engelleme performansı pek iyi değilmiş. Ohm değeri biraz dip ses yaratabilir sesini fullediğinde. Beklentin ne tam olarak?
Marshall kulaklık yerine anker mi öneriyorsunuz gerçekten?Q30 bile daha iyi çıkıyor, aynı fiyat bandında olan Q45'i alabilirsiniz.
Anker Soundcore Life Q30 vs Anker Soundcore Space Q45 vs Marshall Major IV | Headphones comparison
What is the difference between Anker Soundcore Space Q45 and Anker Soundcore Life Q30, Marshall Major IV? Find out which is better and their overall performance in the headphones ranking.versus.com
Marshall kulaklık yerine Anker mi öneriyorsunuz gerçekten?
Philips var Pioneer var blutooth çok iyi modelleri var ve şu an 3000 TL bandında, Amazon'u takip edin, Anker falan alınır mı? Gözünüzü seveyim.
reply butonuna tıklamayı unutmuşum.Anker space One düşünüyordum dediğiniz kadar kötü mü?
Yukarıdaki arkadaşı eleştirdiğim için yorumum silindi. "Uygunsuz üslup" kullanmışımhiçbir şey bilmeden konuşan insanlara bilmediğini söylemek uyarı sebebi olmuş anlaşılan. Anker'in Q30, tune, tune XR, Q35, Q45, space One ve space One Pro modelleri fiyatının çok üstünde performans sergileyen kulaklıklardır hocam. Aklınızdaki soruları cevaplayabilirim.
Yine de basitleştirmek adına birkaç bilgi vereyim:
*Anker'in bu modelleri dünya çapında en iyi F/P kulaklıklarının başında geliyor. Karşılaştırmak gerekirse Sony WH-1000xm serisiyle başabaş denilebilir. Sony gürültü engellemede ve tizlerde daha iyiyken Anker ses kalitesinde ve midlerde öne çıkıyor.
*Q30, tune ve tune XR tamamen aynı özelliklere sahip, sadece farklı yerlerde farklı isimle pazarlanıyor.
Reply butonuna tıklamayı unutmuşum.
yukarıda bahsettiğim gibi Tune, Tune XR ve Q30 tamamen birbiriyle aynı sadece tasarımı ve taşıma cantalarının sekli farklı.Teşekkürler bugün denemeye gideceğim, temiz bir WH1000MX3 buldum teklifimi kabul ederse onu alacağım gibi.
Merhaba bugün denedim geldim Anker Soundcore tune modelini çok beğendim ama tune XL modeli de varmış hangisini denedim bilmiyorum ne farkları var acaba?
Yukarıda bahsettiğim gibi Tune, Tune XR ve Q30 tamamen birbiriyle aynı sadece tasarımı ve taşıma cantalarının sekli farklı.
*Q35 ve Q45'te olup Q30'da olmayan özellikler:
1- sesleri bir tık daha iyi LDAC desteği olduğundan fakat ufak bir fark.
2-ANC'leri daha iyi özellikle Q45'in.
3-malzeme kaliteleri daha iyi.
4-bazı yeni featurelar eklemisler kulaklığı çıkarınca müziğin durması veya iki parmak dokundurup ANC modları arasında gecis yapma gibi
*Space One
Bu model de öğrenci dostu adı altında üretilmis bir model. Ses kalitesi hakkında tartısmalar var sahsen ben denemedim kimi seviyor kimi sevmiyor fakat hafif, şık ve kullanışlı olmasına özen göstermişler ve yeni bir iki özellik getirmişler.
*Space One Pro
Space One'ın premium modeli fakat diğer modellere nazaran F/P acısından sönük kaldıgını düsünüyorum.
*Q10 ve Q20 hakkında:
Q10 güzel bir bass sağlıyor Q20 de güzel bir ses kalitesi fakat birbirinin artı yanları kendi eksileri açıkçası. O yüzden bu iki kulaklığı önermiyorum.
Sadede gelirsek q30/tune alman en mantıklısı. Biraz daha paraya kıyayım diyorsan Q35 ve gürültü engelleme kullanmayı seviyorsan Q45 alabilirsin fakat müzigin sesini actıgında zaten gürültü engellemenin farkı cok anlasılmaz. Düsük sesli sarkı dinlerken, podcast dinlerken veya hiçbir şey dinlemez bir kafede kitap okurken vesaire farkı anlasılır daha cok.
Ben şahsen vaktinde Q30 alacaktım fakat Letgo'dan uyguna bir Q35 buldum ve onu aldım. Gayet memnunum. Sony WH1000MX4 ve 5'i denedim ve şunu söyleyebilirim
Sony: Daha dengeli ses, daha konforlu, mükemmel ANC, daha iyi mikrofon
Anker: Daha lezzetli ses, daha iyi batarya, iyi ANC, daha fazla feature