Marshall Major 4 alınır mı?

Sporda ve toplu taşımada kullanacağım. Kulakta minimal ve küçük durması önemli kaba bir şey istemiyorum. Uzun ömürlü ve malzeme kalitesi iyi olsun dip ses aşırı rahatsız ediyor beni. Genelde sporda phonk, normaldede klasik dinliyorum. Soundcore space One modelide var yakın fiyatlarda ancak malzeme kalitesine güvenmiyorum, hor kullandığım durumlar olabiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alinir, epey memnun eder. Deneme sansiniz varsa deneyerek almaniz en guzeli sizin acinizdan çünkü herkesin kulak zevki baska oluyor, kimisi tizleri cok severken, kimisi baslari seviyor...
Marshall kendini kanitlamis bir kulaklık, dip ses yapsan dahi rahatsiz olmazsin kalitesi cok iyi çünkü. Ha bu fiyata daha iyileri vardir o benim uzmanlik alanim degil. O yuzden deneyerek almak daha mantikli. Bir de hor kullanma kardes o kadar para vercen.

Tizleri, midleri, bassları, sahne genişliği nasıldır? İnternette doğru düzgün inceleme bulamadım.

Tizleri, midleri, bassları, sahne genişliği nasıldır? İnternette doğru düzgün inceleme bulamadım.

Hocam cok doygun bir sesi var. Epey kaliteli yani. Fiyatini da sonuna kdar hak ediyor. Baslari tizleri falan tam olmasi gereken seviyede yani fulleseniz bile bass boosted muziklerdeki basslar vururken kulaklikta sizi rahatsiz edecek bir bass vurmaz. Tizleride insana huzur veren cinsten acik konusmak gerekirse. Uzmez lakin teknosalarda oluyor genel olarak orada test ederek almanizi tavsiye ederim. Baglanip muzik dinleyebiliyorsunuz test amacli kimsede birsey demiyor acikcasi. Tabi kulakustuler icin gecerli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…