Merhaba. Cumartesi gecesi ters yoldan birisine eve bir an evvel gitmek için yol verdim dar ve biraz karanlık yerdi. Kaldırımda mantar olduğunu da görmedim debriyajla yürütürken resimlerdeki gibi oldu pas vs yapar mı? Ne yapmamı önerirsiniz?
Araç eski ise uğraşmaya gerek bile olmayabilir. Zaten gördüğüm kadarıyla hasarsız bir araç da değil vida atmışlar ve boya olarak da işlem görmüş gibi. Marka model bilirsek biraz daha yardımcı olabiliriz.
Aşırı darbe durumu yok. Basit işlemlerle sorun giderilir gibi duruyor.
Ben de aracımı mantara sürtmüştüm, daha derin bir göçük ve zedelenme oldu. 14 ay sonra geçtiğimiz ay 2000 liraya yaptırdım. Sizinki bu kadar bile tutmaz muhtemelen.
Benim araç:
Eki Görüntüle 1607148
Aşırı darbe durumu yok. Basit işlemlerle sorun giderilir gibi duruyor.
Ben de aracımı mantara sürtmüştüm, daha derin bir göçük ve zedelenme oldu. 14 ay sonra geçtiğimiz ay 2000 liraya yaptırdım. Sizinki bu kadar bile tutmaz muhtemelen.
Benim araç:
Eki Görüntüle 1607148
@mk123 hayırlı olsun aracınız. Endişe etmeyin, büyük bir problem gözükmüyor.ama en kısa sürede mutlaka baktırın. Araca bir şey olacağından değil de yeni yıl fahiş zam gelecek yine. Zararın neresinden dönseniz kârdır.
@mk123 maşallah deyin.sadaka verin hocam muhtaç birisine. İnşallah bundan sonra kazasız belasız kullanmaya devam edersiniz.
Açık havayla temasta pas yürür yaptırmak lazım boyası kalkmış. Geçmiş olsun. Hayırlı olsun bu arada. 2017'de sıfır aldığım A3 ile 70 km/sa hızla 20 santimlik çukura girmiştim. O acıyı halen unutamam =) insanın canından can gidiyor vallahi. Canınızı sıkmayın daha büyükleri olmasın yeter ki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.