Şubat ayında TYT anca bitecek ve şu an TYT netlerim 70'lerde. Matematik ve fen konusunda zorlandığım için şubat ayında TYT konuları ile beraber halletmek istiyorum. Mart'ta AYT'ye başlarsam düzenli bir çalışma ile sizce yetişir mi?
Anca yetiştirirsin şimdi başla TYT 80 yapsan bile yeter. Seni bir yere getirecek olan AYT. Ama dersen Mart'ta başlayacağım sınav günü anca yetiştirirsin.
Katılıyorum arkadaşıma. Kalan günlerde deneme ve konu eksiği gidermen lazım çünkü.
Tyt Mat 20 Fen 10 net yapman lazım en çok soru çıkan konulara çalış. Ayt de biyolojiyi Dr biyolojiden izle 21 saatlik kamp zaten istersen tyt yide izle. Yani biyolojiyi kısa sürede halledersin. Ayt Fizik uzun sürüyor matematiktende uzun hemen başla yoksa yetiştiremezsin VİP fizik yada barış hoca iyidir. Ayt Matematikte bıyıklı matematiğin 80 günlük kampı var güzel yada Eyüp boncuk. Kimya benim hocam görkem den dinle. Biraz hızlı olursan 90 günde biter sonra deneme çözersin. Devamsızlık hakkın varsa 1.sınavlardan sonra kullan 15 gününü ama önceden program oluştur programsız gidersen kaybedersin. Test çözmeyide unutmazsan ilk 100 bin girersin zaten. Eğer yapamam diyorsan mezuna kalırsınHocam aslında geçeceğim ama 70 net Türkçe sosyal ve birkaç fen matematik sorusu yaparak geliyor yani mat fen netlerim çok düşük konu eksiği olduğundan dolayı bunları deneme çözerek mi halledeyim yoksa konu çalışarak mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.