ATA 1881 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.930 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #1 Netflix, Spotify, Youtube için tekrar kampanya yaparlar mı yoksa bitecek mi?
Neko-chan Megapat Katılım 8 Kasım 2015 Mesajlar 639 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #2 Şu ana kadar hep devam ettirildi bundan sonra da umudumuz devam ettirilmesi ;( Son kale.
ATA 1881 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.930 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #3 Neko-chan dedi: Şu ana kadar hep devam ettirildi bundan sonra da umudumuz devam ettirilmesi ;( Son kale. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni başvurdum papara’ya. Netflix vb. Abone olduktan sonra Cashback otomatik hesaba dönüyor mu?
Neko-chan dedi: Şu ana kadar hep devam ettirildi bundan sonra da umudumuz devam ettirilmesi ;( Son kale. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni başvurdum papara’ya. Netflix vb. Abone olduktan sonra Cashback otomatik hesaba dönüyor mu?
Eren AYTEKİN Hectopat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 545 Çözümler 4 29 Ocak 2023 #4 Netflix mesela parayı çektikten sonra papara otomatik anlıyor yarısını ve ya % kaç yolluyorsa sana geri yolluyor.
Netflix mesela parayı çektikten sonra papara otomatik anlıyor yarısını ve ya % kaç yolluyorsa sana geri yolluyor.
Ethem Dizdar Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 758 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ocak 2023 #5 ATA 1881 dedi: Hocam yeni başvurdum papara’ya. Netflix vb. Abone olduktan sonra Cashback otomatik hesaba dönüyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet para çekildiği anda dönüyor. İsterseniz ay sonuna da erteleyebiliyorsunuz.
ATA 1881 dedi: Hocam yeni başvurdum papara’ya. Netflix vb. Abone olduktan sonra Cashback otomatik hesaba dönüyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet para çekildiği anda dönüyor. İsterseniz ay sonuna da erteleyebiliyorsunuz.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 29 Ocak 2023 #6 Bunu biz bilemeyiz. Anlaşma o tarihe kadar yapılıyor, o tarihe kadar anlaşmayı uzatırlarsa devam ediyor.
Bunu biz bilemeyiz. Anlaşma o tarihe kadar yapılıyor, o tarihe kadar anlaşmayı uzatırlarsa devam ediyor.
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 30 Ocak 2023 #7 Yapmazsa yapmasın, Paycell vermeye devam ediyor. Ayrıca son tarihe bakarak anlaşılmaz, anlaşma süresini kısa tutup sürekli yeniliyorlar.
Yapmazsa yapmasın, Paycell vermeye devam ediyor. Ayrıca son tarihe bakarak anlaşılmaz, anlaşma süresini kısa tutup sürekli yeniliyorlar.
lKaanl Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 16 18 Mart 2023 #8 384311 dedi: Yapmazsa yapmasın, Paycell vermeye devam ediyor. Ayrıca son tarihe bakarak anlaşılmaz, anlaşma süresini kısa tutup sürekli yeniliyorlar. Genişletmek için tıkla... Paycell'de mi cashback veriyor, bilmiyordum. Papara bu ay bitecek, Paycell'e geçmemizi öneriyor musun? Paycell'in kampanyası ne zaman bitecek?
384311 dedi: Yapmazsa yapmasın, Paycell vermeye devam ediyor. Ayrıca son tarihe bakarak anlaşılmaz, anlaşma süresini kısa tutup sürekli yeniliyorlar. Genişletmek için tıkla... Paycell'de mi cashback veriyor, bilmiyordum. Papara bu ay bitecek, Paycell'e geçmemizi öneriyor musun? Paycell'in kampanyası ne zaman bitecek?