Martı borcumu ödemezsem ne olur?

Yasal işlem ve benzeri bir durum olur mu?

2021 de telefonumun şarjı bittiği için martı açık kalmmıştı ve 75 TL para yazmıştı. O zaman için 775TL biraz fazlaydı yani bende daha mantıklı şeylere harcamayı tercih ettim. Mesaj gönderdiler aradılar birkaç kere ödemezseniz 1 ay içinde yasal işlem başlatılacak falan denildi hala ödemedim bir problem yo şu anlık. Ama artık 75TL'nin pek bir değeri kalmadığı için öderim.

2021 de telefonumun şarjı bittiği için martı açık kalmmıştı ve 75 TL para yazmıştı. O zaman için 775TL biraz fazlaydı yani bende daha mantıklı şeylere harcamayı tercih ettim. Mesaj gönderdiler aradılar birkaç kere ödemezseniz 1 ay içinde yasal işlem başlatılacak falan denildi hala ödemedim bir problem yo şu anlık. Ama artık 75TL'nin pek bir değeri kalmadığı için öderim.

Yani yıllar sonra ödesem yine paranın değeri kalmayacağı için sorun olmaz diyorsunuz.

Anladım hocam sağ olun maddi durumum pek iyi değil de😁

Sıkıntı yok ben TL ile borçlanıyorum, biraz alışınca çok keyifli. Bugün atıyorum $1000'a denk gelen borcu birkaç sene sonra $350'a kapatıyorsun.

18 yaşından küçüksen şimdilik sorun olmaz, büyüksen icra durumu olabilir, bu kadar rahat olma, öde kurtul.

Büyükse de sorun olmaz benim icra dosyalarını görsen buradan köye yol olur. Canım sıkıldıkça arıyorum hukuk bürosunu yalnızca ana parayı ödeyip kapatıyorum 3-5 kuruşa. Faizi de kimse talep etmiyor zaten.

Tüm borçları ödedikten 2-3 ay sonra da kredi notum geri yükseliyor baştan başlıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı