Martı programında scooterlar ve mobiletler gözükmüyor

XaresL

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba hesabımı onayladım. Oturduğum yerde birçok mobilet scooter görüyorum fakat programda gözükmüyor, yardımcı olursanız sevinirim.

Veya olduğum yerde mi yok anlamadım BinBin'ler gözüküyor martılar kayıp topladılar mı acaba? 😂

Hiçbir araç mı görünmüyor yoksa özellikle mobilet mi?

Bazen şarjı biten veya %10 altına düşen( bu kısmı salladım %20'de olabilir) araçlar haritadan görünmüyor.

Bir de konum servisleri ile alakalı bir sorun olabilir benim de birkaç kez böyle oldu. Konum servisim hatalıymış, müşteri hizmetleri ile görüştüm bulunduğum bölgeden birkaç sokak ileride görünüyorsunuz vs. dediler. Sonra nasıl çözdüm hatırlamıyorum.

Hiçbir araç mı görünmüyor yoksa özellikle mobilet mi?

Bazen şarjı biten veya %10 altına düşen( bu kısmı salladım %20'de olabilir) araçlar haritadan görünmüyor.

Bir de konum servisleri ile alakalı bir sorun olabilir benim de birkaç kez böyle oldu. Konum servisim hatalıymış, müşteri hizmetleri ile görüştüm bulunduğum bölgeden birkaç sokak ileride görünüyorsunuz vs. dediler. Sonra nasıl çözdüm hatırlamıyorum.

Taglar gözüküyor fakat scooter ve mobiletler gözükmüyor BinBin'e girince direk gözüküyor 2 sokak ötede.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı