- Makaleler
- 2
Daha fazla
Dostlar bilen bilir balçovayı da içine alan bir bölgede elektrikli scotter kiralama yapan bir uygulama var Play Store'da. Adı martı. Neyse işte biz inciraltı engelliler parkına piknik için gittik. O sırada scotter kullananları gördük. Sorduk öğrendik uygulamasını gittik kiraladık. Buraya kada her şey güzel. Buradan sonrası kötü. 50 dk. Falan kullandık sonra bağlayıp gitmek istedik(sürüşü sonlandırmak için bağlı fotoğraf atmaniz lazim).Sürmeden önce bu zinciri midir ipi midir neyse artık o bisikletin bağlama yerine bağlamıştım. Onu çıkarmak için uygulamadan bir tuşa basınca açılması gerekiyor(1 kere test ettim açılıyordu).Bastım tuşa açılmadı, basıyorum basıyorum yok açılmıyor. Sonra bize ulaşın butonu var ona bastım, biz sizi arayacağız dedi(daha önce yanlışlıkla basmıştım ve aramışlardı).Arayan eden yok. Park güvenliğine sorduk onlarla bir ilgisi yokmuş özel sektör hizmeti bu. Ardından 3-4 Suriye'li(arkadaşlar Suriye'li olduklarından emin değilim ama öyle olduklarını düşünüyorum lütfen linçlemeyin) çocuk geldi birinin telefonuyla parasını çalmışlar teyzemden polisi aramak için telefonunu istedi verdik aradı polisi, biz de polis gelir de derdimizi ona anlatırız diyorduk, çocuklardan biri "abla bıçak ver çıkarayım." Dedi, haliyle de çıkaramadı, polis geldi çocuklarla konuştu bir şeyler falan yazdı emin değilim biz anlattık derdimizi "elimizden bir şey gelmez ben de karşıyım zaten" dedi adam. Biz de süper zekâyız ya ağacın üstünden geçirip kilitli gibi göstermeyi denedik olmadı tabii. Sonra annemin telefonun şarjı bitti şarj etmek için İzmir kart ile geçilen tuvaletler var oradaki görevliden rica etmiş görevli de başka bir yere gitmiş. Annem de orada tuvalet bekçisi olmuş birisi "tuvalet kağıdı bitmiş orada var mı?" Diye sormuş bir başkası "İzmir kart mı para mı diye sormuş vesaire vesaire işte ama bu başka bir konu
.
Sonra aradılar bizi destek ekibinden derdimizi anlattık meğer o civarda 3 tane bozuk scotter varmış biri bize denk gelmiş ama ben scotterların bozuk olduğunu bilip düzeltmemlerine çok kızdım. Sonra "ne kadar kullandınız?" Adam. Tabi annemin sabri taşmış bir de para mı verecek o kadar 20 dakika dedi. Bizden 7TL kestiler ve kapattılar lakin kablo hala açıktı. Gitmeden önce de scotter ile birlikte fotoğraf çekildik
.
Kısacası scotterla güzel ama canlı destek ekipleri rezalet.
Not: Tüm bunlar bize en az 2 saate mal oldu.

Sonra aradılar bizi destek ekibinden derdimizi anlattık meğer o civarda 3 tane bozuk scotter varmış biri bize denk gelmiş ama ben scotterların bozuk olduğunu bilip düzeltmemlerine çok kızdım. Sonra "ne kadar kullandınız?" Adam. Tabi annemin sabri taşmış bir de para mı verecek o kadar 20 dakika dedi. Bizden 7TL kestiler ve kapattılar lakin kablo hala açıktı. Gitmeden önce de scotter ile birlikte fotoğraf çekildik

Kısacası scotterla güzel ama canlı destek ekipleri rezalet.
Not: Tüm bunlar bize en az 2 saate mal oldu.
Son düzenleme: