Martı TAG sürücüsü olmak ve taksiciler

Makaleler
17
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Aramızda Martı TAG sürücüsü olmak isteyen veya olan var mı? Taksici lobisi ile ilgili ne düşünüyorsunuz, bu insanların yarın bir gün sizi de kaçırıp darp edecek olması ihtimalinden korkuyor musunuz?

Şahsi fikrim, ölüm döşeğinde bile olsam bunların taksisine binmeyecek olmamdır. Son zamanlarda çok gündem oluyor. Küfür, hakaret edip birbirinizle kavga etmeden fikirlerinizi belirtiniz.

Taksiciler kendi topuklarına sıkıyorlar şu anda. Martı TAG'la rekabet içine girmek yerine martı TAG şoförlerine saldırıyorlar ve böylece insanlar taksicilerden iyice uzaklaşıyor. Sorun şu ki uygulamayla TAG çağıran taksicilerin bilgileri TAG'cıların elinde var yani çağıran arkadaş dahil hepsi yavaş yavaş yanıyor. Martı TAG taksi lobisini bitirecek belli.

Evet geçenlerde bir martı sürücüsünü taksici çetesi gasp etme diye bir muhabbet dönmüştü çok saçma bir şey.

Uzun süredir olan bir şey bu. Uygulama üzerinden çağırıp TAG'cıları korkutup salıyorlar. Dövenleri görmedim.

Ankara da yasayan biri olarak, taksi kullanmıyorum çok acil bir durum olmaz ise ve son olaylar cidden çok canımı sıkmaya başladı.
Eşkıya bunlar adam olmadıkları icin tek gelemiyorlar anca durakla beraber geliyorlar. Yeseydi zaten tek baslarina gelirler oda yemedikleri icin olmuyor.
4 kisi şu an tutuklandi ve hala devam ediyor bu gasp olaylari.

Son zamanlarda martı tag sürücüleri batı Afrika bayağı şempanzeleri tarafından saldırıya uğruyor. Bir de diyorlarki ekmeğimizi elimizden alıyorlar. Neden acaba insanlar martı tagı seçiyor diye sormuyorlar neden çünkü şempanzelerin beyin kapasitesi 450 cm3 civarındadır. Martı tag sürücüleri kendilerini şempanze saldırılarından korumak için yanlarında silah bulundurmalı gerekiyor.

Çok zorda kalmadıkça kullanmıyordum ama artık hiç kullanmayacağım. Son haberlerden sonra martı tag indirdim ihtiyacım olduğunda onu kullanacağım. Bence taksi lobisi Türk halkına zarar vermesinden ötürü milli güvenlik sorunudur. Aranızdan birkaç kişi çıkıp aralarında iyileri de var demesin çünkü istisnalar kaideyi bozmaz. Taksi lobisinin çoğu potansiyal kriminal ve t*rörist'lerden oluşuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı