Martı tag yapmak sorun yaşatır mı?

157228

Kilopat
Aracımla martı tag sürücülüğü yapmak sorun yaşatır mı kullanan veya sürücülük yapana var mı?

Yaşatmaması gerek ama taksiciler yüzünden yaşarsınız maalesef. Bilerek adam çağırıp dövüyolar. Video çekip sosyal medyada ifşa ediyorlar sanki kötü bir şeymiş gibi.

Taksiciler dışında bir sorun yaşamazsın. Zaten sürücü ve yolcular sicilleri temiz insanlar olarak seçiliyor. Görkem Bey'in de dediği gibi, çok olay gördük sosyal medyada.

Çevremdeki birkaç kişi sivil polisler müşteri gibi çağırıp işlem yapıyor dedi. Doğruluk payı nedir acaba? Ek gelir isterken başıma sorun almak istemiyorum.

Çevremdeki birkaç kişi sivil polisler müşteri gibi çağırıp işlem yapıyor dedi. Doğruluk payı nedir acaba? Ek gelir isterken başıma sorun almak istemiyorum.
Yapabilirler, 30 bin gibi bir cezası olduğunu hatırlıyorum. Alper Öktem biz ödüyoruz demişti cezaları da, hangi birine yetişebilir onu da bilmiyorum. Siz yine de tam yasalar oturmadan başlamayın derim. Onun yerine arabanızla kuryelik yapabilirsiniz.

Arabanızla kuryelik yapabilirsiniz derken tam olarak ne mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…