Marvel Avengers alınır mı?

HayriYzgn

Hectopat
Daha fazla  
Marvel Avengers 36 TL'ye düşmüş. 5-10 saat oynar atarım diye düşünüyorum. Sizce alınır mı?

Hocam her ne kadar kötü bir oyun olsa da seveni olabilir. Bir videosunu izleyip karar verebilirsiniz.

Marvel Avengers 36 TL'ye düşmüş. 5-10 saat oynar atarım diye düşünüyorum. Sizce alınır mı?
Marvel ilgin varsa al ama online ve hikayesi o kadar da iyi değil. Onun yerine game pass alıp marvel bitirdikten sonra başka oyunlarda oynarsınız.

Dijital platformlardan kaldırılacak diye görmüştüm o yüzden 36TL verilebilir.

Dijital platformlardan kaldırılacak diye görmüştüm o yüzden 36TL verilebilir.

Hocam bence combatı güzel arada bir girip adam pataklamalık 37 TL için değer diye düşünüyorum.

Bence değmez ama konu sahibi seviyorsa Marvel içeriklerini alsın oynasın.

Hocalarım Steam'den falan kaldırılırsa ve ben satın almışsam kaldırılmış olmasına rağmen oyunu oynayabilir miyim?

Hocalarım Steam'den falan kaldırılırsa ve ben satın almışsam kaldırılmış olmasına rağmen oyunu oynayabilir miyim?
Oynarsın ancak online oynamazsın sadece single 5-10 saatte götürür. Dip fiyata düşmüş önümüzdeki ayda kalkacak son indirimi olabilir bu indirim. Alınabilir bu fiyata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…