H HayriYzgn Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #1 Marvel Avengers 36 TL'ye düşmüş. 5-10 saat oynar atarım diye düşünüyorum. Sizce alınır mı?
bensaid16 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 712 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #2 Hocam her ne kadar kötü bir oyun olsa da seveni olabilir. Bir videosunu izleyip karar verebilirsiniz.
Hocam her ne kadar kötü bir oyun olsa da seveni olabilir. Bir videosunu izleyip karar verebilirsiniz.
LEGENDEGOİST Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 1.941 Makaleler 1 Çözümler 13 31 Temmuz 2023 #3 HayriYzgn dedi: Marvel Avengers 36 TL'ye düşmüş. 5-10 saat oynar atarım diye düşünüyorum. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Marvel ilgin varsa al ama online ve hikayesi o kadar da iyi değil. Onun yerine game pass alıp marvel bitirdikten sonra başka oyunlarda oynarsınız.
HayriYzgn dedi: Marvel Avengers 36 TL'ye düşmüş. 5-10 saat oynar atarım diye düşünüyorum. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Marvel ilgin varsa al ama online ve hikayesi o kadar da iyi değil. Onun yerine game pass alıp marvel bitirdikten sonra başka oyunlarda oynarsınız.
bensaid16 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 712 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #4 LEGENDEGOİST dedi: Marvel ilgin varsa al ama online ve hikayesi o kadar da iyi değil. Onun yerine game pass alıp marvel bitirdikten sonra başka oyunlarda oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam yarın kalkıyor gamepassten.
LEGENDEGOİST dedi: Marvel ilgin varsa al ama online ve hikayesi o kadar da iyi değil. Onun yerine game pass alıp marvel bitirdikten sonra başka oyunlarda oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam yarın kalkıyor gamepassten.
LEGENDEGOİST Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 1.941 Makaleler 1 Çözümler 13 31 Temmuz 2023 #5 bensaid16 dedi: Hocam yarın kalkıyor gamepassten. Genişletmek için tıkla... Bence değmez ama konu sahibi seviyorsa marvel içeriklerini alsın oynasın.
bensaid16 dedi: Hocam yarın kalkıyor gamepassten. Genişletmek için tıkla... Bence değmez ama konu sahibi seviyorsa marvel içeriklerini alsın oynasın.
H HayriYzgn Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #6 Marvel sevgim 10 üzerinden 7 falandır.
bensaid16 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 712 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #7 HayriYzgn dedi: Marvel sevgim 10 üzerinden 7 falandır. Genişletmek için tıkla... Hocam bence combatı güzel arada bir girip adam pataklamalık 37 tl için değer diye düşünüyorum.
HayriYzgn dedi: Marvel sevgim 10 üzerinden 7 falandır. Genişletmek için tıkla... Hocam bence combatı güzel arada bir girip adam pataklamalık 37 tl için değer diye düşünüyorum.
terraryzng Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 1.358 Çözümler 26 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #8 Dijital platformlardan kaldırılacak diye görmüştüm o yüzden 36TL verilebilir.
Ahmed.arif Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.079 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #9 terraryzng dedi: Dijital platformlardan kaldırılacak diye görmüştüm o yüzden 36TL verilebilir. Genişletmek için tıkla... bensaid16 dedi: Hocam bence combatı güzel arada bir girip adam pataklamalık 37 TL için değer diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... LEGENDEGOİST dedi: Bence değmez ama konu sahibi seviyorsa Marvel içeriklerini alsın oynasın. Genişletmek için tıkla... Hocalarım Steam'den falan kaldırılırsa ve ben satın almışsam kaldırılmış olmasına rağmen oyunu oynayabilir miyim?
terraryzng dedi: Dijital platformlardan kaldırılacak diye görmüştüm o yüzden 36TL verilebilir. Genişletmek için tıkla... bensaid16 dedi: Hocam bence combatı güzel arada bir girip adam pataklamalık 37 TL için değer diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... LEGENDEGOİST dedi: Bence değmez ama konu sahibi seviyorsa Marvel içeriklerini alsın oynasın. Genişletmek için tıkla... Hocalarım Steam'den falan kaldırılırsa ve ben satın almışsam kaldırılmış olmasına rağmen oyunu oynayabilir miyim?
Osman Nuri23 Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 4.103 Makaleler 2 Çözümler 28 31 Temmuz 2023 #10 Ahmed.arif dedi: Hocalarım Steam'den falan kaldırılırsa ve ben satın almışsam kaldırılmış olmasına rağmen oyunu oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Oynarsın ancak online oynamazsın sadece single 5-10 saatte götürür. Dip fiyata düşmüş önümüzdeki ayda kalkacak son indirimi olabilir bu indirim. Alınabilir bu fiyata.
Ahmed.arif dedi: Hocalarım Steam'den falan kaldırılırsa ve ben satın almışsam kaldırılmış olmasına rağmen oyunu oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Oynarsın ancak online oynamazsın sadece single 5-10 saatte götürür. Dip fiyata düşmüş önümüzdeki ayda kalkacak son indirimi olabilir bu indirim. Alınabilir bu fiyata.