Grande17 Hectopat Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 210 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2020 #1 Tam oyuna girecekken "Square Enix Connect Failed" diyor. Çözümü nedir? Square Enix hesabı mı açmak gerekiyor?
Tam oyuna girecekken "Square Enix Connect Failed" diyor. Çözümü nedir? Square Enix hesabı mı açmak gerekiyor?
Faruk Kadayıf Centipat Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 5 17 Ağustos 2020 #2 Oyun orijinal mi? Oyun orijinal mi? Artı 0 Eksi
KS KS Grande17 Hectopat Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 210 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2020 #3 Faruk Kadayıf dedi: Oyun orijinal mi? Oyun orijinal mi? Genişletmek için tıkla... PS4 betası ücretsiz olarak açıktı. Artı 0 Eksi
Faruk Kadayıf dedi: Oyun orijinal mi? Oyun orijinal mi? Genişletmek için tıkla... PS4 betası ücretsiz olarak açıktı.
Faruk Kadayıf Centipat Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 5 18 Ağustos 2020 #4 PS4 kablosuz bağlanmışsa nadiren olabilir tabii bir de hesap açman gerekebilir tavsiyem hem hesabı aç hem de kablolu bağlantı sağla ben öyle kullanıyordum Artı 0 Eksi
PS4 kablosuz bağlanmışsa nadiren olabilir tabii bir de hesap açman gerekebilir tavsiyem hem hesabı aç hem de kablolu bağlantı sağla ben öyle kullanıyordum