Diğer Marvel Legends: What if? Scarlet Witch zombies series 1.158 TL

Makaleler
12
Yer
Antalia
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv
Meslek
Grafiker/Fotoğrafçı

Koleksiyon için bire bir ürün. Amazon olduğu için orijinalliğinden şüphelenmiyorum. Satıcı TopFunFinds, gönderici Amazon. Satıcı yorumları gayet iyi.

İyi güzel ama bu Hasbro figürlerinde McFarlane gibi stand olmaması can sıkıcı.

İyi güzel ama bu Hasbro figürlerinde McFarlane gibi stant olmaması can sıkıcı.

Genelde bu ürünleri alanlar kutudan çıkarmıyor hocam. O yüzden üstüne düşmüyorlar sanırım. Ha bende Legends'dan superior Iron Man var o duruyor stant olmasa da. Muhtemelen birçoğu duruyordur.

Genelde bu ürünleri alanlar kutudan çıkarmıyor hocam. O yüzden üstüne düşmüyorlar sanırım. Ha bende Legends'dan superior Iron Man var o duruyor stant olmasa da. Muhtemelen birçoğu duruyordur.
Hocam bu figürler için yurtdışından gelen ürünlerde 27 dolara bakılmaksızın gümrükte kaldığı söyleniyor çok yaygın bir bilgi değil şu anlık. Bir bilginiz var mı?

Hocam bu figürler için yurt dışından gelen ürünlerde 27 dolara bakılmaksızın gümrükte kaldığı söyleniyor çok yaygın bir bilgi değil şu anlık. Bir bilginiz var mı?

Ben Master mordo aldım uzun süre gelmedi iptal oldu ama gümrükle mi alakalı bilmiyorum sadece iade ettiler. Yurt dışından Black patnher shuri aldım o geldi yurt dışından 10 gün içinde.

Duruyor ama şu tarz pozlama yapılması çok zor hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bu figürler için yurt dışından gelen ürünlerde 27 dolara bakılmaksızın gümrükte kaldığı söyleniyor çok yaygın bir bilgi değil şu anlık. Bir bilginiz var mı?

Euro hocam o dolar değil. Gümrüksüz sadece kargo + ürün fiyatı baz alarak 27 euro sınır var. Gümrük dahil edilmeden.

Euro hocam o dolar değil. Gümrüksüz sadece kargo + ürün fiyatı baz alarak 27 euro sınır var. Gümrük dahil edilmeden.
Doğrudur hocam euro ama benim sorduğum soru ile alakasız bir cevap vermişsiniz, gümrükte fiyat kısıtlamasına bakılmaksızın gelen figürlerin de dahil olduğu oyuncak kategorisi gümrükte kalıyormuş. İlgili şöyle bir yazı bulabildim.

Ben AliExpress, Temu ve Amazon'dan 20'den fazla figüraldım 1'i bile takılmadı kim uydurdu o yalanı.

Yok öyle bir şey. Aldıgım ürünlerden birisi 2kilo hatta o bile takılmadıysa diğerleri hiç takılmaz.

Linkteki haber yeni. İlk defa sizden duydum kesinliği yok gibi.

Biraz araştırdım kesinl olarak yasaklandı ibaresi yok sadece kısıtlama var. Yani boğulma tehlikesi oluşturabilecek, plastik kalitesi düşük vb. gibi durumlarda takılabiliyor ancak iadeye gönderilebiliyor diyor aynı zamanda. Ülkede bir ton leş gibi plastik kokan oyuncaklar var gittiler yurt dışındakilere salça oldular. Hoş, yurt dışından en fazla çanta, ayakkabı ve oyuncak alındıgı için yavaşça kısıtlıyorlar işte. O nu geçtim muhtemelen lisanslı ürünlerde problem çıkacağını sanmıyorum. Hasbro ürünlerinde ya da bu gibi markaların mcfarlane, hottoys, gibi markalarda sorun çıkmaz muhtemelen.

Amazon'daki hasbro ürünlerinde sorun olacağını düşünmem yoksa hala satışta olmaz. Kararın üstünden 1 haftadan fazla zaman geçmiş. İsterseniz durumu Amazon müşteri hizmetlerine sorup emin olabilirsiniz. @Anwisdom

Son düzenleme:
Tamamdır, teşekkür ederim emeğiniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…