FurkanEfe19 Femtopat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2024 #1 Marvel Midnight Suns için Türkçe yama var mı acaba? Bulamadım. Yapan kimse yok sanırım. İngilizcem biraz zayıf olduğu için hikaye örgüsünü tam anlamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2024
Marvel Midnight Suns için Türkçe yama var mı acaba? Bulamadım. Yapan kimse yok sanırım. İngilizcem biraz zayıf olduğu için hikaye örgüsünü tam anlamadım.
Aydın Bekoğlu Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Aralık 2013 Mesajlar 1.881 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Back-End Developer(PHP-Laravel, Python-Django) 9 Haziran 2024 #2 Bulabildiniz mi Türkçe yamasını?
FurkanEfe19 Femtopat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #3 Aydın Bekoğlu dedi: Bulabildiniz mi Türkçe yamasını? Genişletmek için tıkla... Yok maalesef bulamadım hâla, bedava verildi belki talep artıcağı için birisi yapabilir ama bilmiyorum.
Aydın Bekoğlu dedi: Bulabildiniz mi Türkçe yamasını? Genişletmek için tıkla... Yok maalesef bulamadım hâla, bedava verildi belki talep artıcağı için birisi yapabilir ama bilmiyorum.
Aydın Bekoğlu Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Aralık 2013 Mesajlar 1.881 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Back-End Developer(PHP-Laravel, Python-Django) 10 Haziran 2024 #4 FurkanEfe19 dedi: Yok maalesef bulamadım hâla, bedava verildi belki talep artıcağı için birisi yapabilir ama bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... İnşallah yaparlar. Hikayesini kaçırmadan oynamak istiyorum.
FurkanEfe19 dedi: Yok maalesef bulamadım hâla, bedava verildi belki talep artıcağı için birisi yapabilir ama bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... İnşallah yaparlar. Hikayesini kaçırmadan oynamak istiyorum.