Marvel Rivals açılmıyor

Slm merhaba

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16gb 3200mzh
Ekran kartı
asus rtx 4060 8gb
Anakart
asus prime a520m-e
İşlemci
ryzen 5 5600
PC için yeni çıkışını yapan Marvel Rivals açılmıyor. Steam üzerinden hesap oluşturdum eşleştirdim oyna tuşuna basıyorum hiç oyun açılmadan bir hata vermeden oyun açılmayı durduruyor .nasıl çözerim bu sıkıntıyı?

aynı sorun şuan bende de var ve pc donanımım gayet yeterli olduğunu biliyorum
ancak oyunu her açmaya çalıştığımda hiçbir hata vermeden ve launcher ekranı bile açılmadan öylece bekliyorum . internette bunun için araştırma çok fazla yaptım ama daha detaylı bir çözüme rastlamadım. bilen birisi varsa lütfen yardımcı olsun
(oyunu steamden indirdim)

Aynı sorun şu an bende de var ve PC donanımım gayet yeterli olduğunu biliyorum.
Ancak oyunu her açmaya çalıştığımda hiçbir hata vermeden ve Launcher ekranı bile açılmadan öylece bekliyorum. İnternette bunun için araştırma çok fazla yaptım ama daha detaylı bir çözüme rastlamadım. Bilen birisi varsa lütfen yardımcı olsun.
(Oyunu Steam'den indirdim)

PC için yeni çıkışını yapan Marvel Rivals açılmıyor. Steam üzerinden hesap oluşturdum eşleştirdim oyna tuşuna basıyorum hiç oyun açılmadan bir hata vermeden oyun açılmayı durduruyor. Nasıl çözerim bu sıkıntıyı?

Çözdünüz mü?

Bende de aynı sorun vardı ama çözdüm. Benim bilgisayarım HP Victus 16 dizüstü ve işlemcim i7 13700H. Bendeki sorun anladığım kadarıyla bilgisayarın otomatik olarak görüntü işlemek için işlemciyi kullanmak istemesiyleydi. Bilgisayarı performans moduna ve otomatik ekran kartını çalışdıracak şekilde ayarlayınca düzeldi. HP Victus'larda bulunan Omen Gaming Hub'a girdim. Laptopumu secip grapich sivicher e girdim ve oradaki ayarı hybrid'den çıkarıp Dıscrete seçtim bilgisayar yeniden başladı ve düzeldi.

Belki bu da işe yarar. Marvel Rivals - The Super Hero Team-based PVP Shooter

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı