Marvel Rivals DX12 hatası

İşletim sistemi
Windows 10

ezel74

Picopat
Daha fazla  
RAM
8
Ekran kartı
gt 730
Benim bilgisayarım DX12 destekliyor fakat yine de bu hatayı alıyorum. Çözümü nedir?

Galiba mimari farkı ile DX12 desteği değişiyormuş GT 730'un. Oyunun DX11 desteği varsa, Steam'deyse Steam'den başlatma seçeneklerine -dx11 yazar mısınız? Steam yerine başka bir yerdeyse Steam'e ekleyin.

Ekran kartın DX11 destekliyor nereye DX12 destekliyor onu anlamadım nereden çıkardın kaynağın ne?

DxDiag'dan baktım DirectX12 yüklü benmi yanlış anladım.

Galiba mimari farkı ile DX12 desteği değişiyormuş GT 730'un. Oyunun DX11 desteği varsa, Steam'deyse Steam'den başlatma seçeneklerine -DX11 yazar mısınız? Steam yerine başka bir yerdeyse Steam'e ekleyin.

Ben -DX11 yazdım fakat garip bir hata aldım önceden.

DxDiag'dan baktım DirectX12 yüklü benmi yanlış anladım.
Öyle gözüküyor olabilir internette çok arada bilgiler var. Muhtemelen yeni çıkan bir oyun olduğu için senin DX12'le uyuşamıyor mu anlayamadım ne alaka. Ama kendi kesim bilgim senin kartın DX11 kardeşim. O hatayı vermesi normal.

DxDiag'dan baktım DirectX 12 yüklü

Sizin baktığınız yer büyük ihtimalle işletim sisteminin desteklediği sürüm. DxDiag'a girince "Ekran" sekmesini açın. En sağda sürücüler bölümünde özellik kısmında desteklenen maksimum DirectX ve Feature Level sürümü belirtiliyor.

Sizin baktığınız yer büyük ihtimalle işletim sisteminin desteklediği sürüm. DxDiag'a girince "ekran" sekmesini açın. En sağda sürücüler bölümünde özellik kısmında desteklenen maksimum DirectX ve feature level sürümü belirtiliyor.

Hocam özellik diye bir yer yok ben size fotoğrafını atayım direkt.

1734377129038.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı