Steam Marvel Rivals indirilemiyor

Umut T.

Hectopat
Daha fazla  
Steam'de Marvel Rival'sı indirmeyi denedim fakat olmuyor. Başka oyunlarda problem yok. Eksik dosya ayrıcalıkları hatası alıyorum. Yönetici olarak başlatmayı, dosya doğrulamayı, Steam appache dosya içindekileri silmeyi denedim ve yine olmadı.

rivals.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm bulabildin mi? Bende de aynı sorun var. Ekrana herhangi bir bildirim gelmeden direkt reddediliyor. Sırf Marvel Rivals oyunu için.

M.jpg

Şu tarz bir hata alıyorum: Normalde diğer oyunları indirebiliyorken, bu oyunu indirmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Bu hatayı internette arattığımda verilen çözüm, Steam'i yönetici olarak başlatmak olsa da, bunu uyguladığımda bir işe yaramıyor. Ayrıca onlara verilen hatada, ekranın ortasında "Eksik dosya ayrıcalıkları" yazarken, bende sadece oyunun indirme kısmının altında yazıyor.

Bu arada oyunu kütüphaneden kaldırıp tekrar eklemeyi, AppData ve diğer bilgisayarımdaki her yerden verilerini silmeyi denedim. Steam'i silip tekrar indirdim, ancak bir çözüme varamadım.

Bu arada Epic Games den indirdikten sonra oyunu sildim. Tekrardan Steam den indirdiğimde kendi kendine indirmeye başladı. Sorun saçma bir şekilde çözüldü. Nedenini anlamadım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı