yag1zb Centipat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2025 #1 Marvel Spider-Man 2 yükledim, açtığımda CMD acılıyor, daha sonrasında ön koşullar yüklenemedi diyor. -skipbuildpatchprereq bu kodu yapmaya denemek istedim ama geçerli değil diyor, yardım edebilecek varsa... Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2025
Marvel Spider-Man 2 yükledim, açtığımda CMD acılıyor, daha sonrasında ön koşullar yüklenemedi diyor. -skipbuildpatchprereq bu kodu yapmaya denemek istedim ama geçerli değil diyor, yardım edebilecek varsa...
Schwagos Hectopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 2.281 Çözümler 39 Yer Caliga Hall 29 Kasım 2025 #2 Epic Games'i yönetici olarak çalıştırdınız mı? Artı 0 Eksi
KS KS yag1zb Centipat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2025 #3 Schwagos dedi: Epic Games'i yönetici olarak çalıştırdınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet denedim ama olmadı. Artı 0 Eksi
Schwagos dedi: Epic Games'i yönetici olarak çalıştırdınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet denedim ama olmadı.
Schwagos Hectopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 2.281 Çözümler 39 Yer Caliga Hall 29 Kasım 2025 #4 yag1zb dedi: Evet denedim ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam En son desteklenen Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir indirmeleri buradan en son sürümü kurmayı deneyin bir de bilgisayarınız X64 ise X64 X32 ise X32 seçin. Artı 0 Eksi
yag1zb dedi: Evet denedim ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam En son desteklenen Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir indirmeleri buradan en son sürümü kurmayı deneyin bir de bilgisayarınız X64 ise X64 X32 ise X32 seçin.
KS KS yag1zb Centipat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2025 #5 X86 ve X64'ü indirip kurdum fakat hala düzelmedi. Artı 0 Eksi
Schwagos Hectopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 2.281 Çözümler 39 Yer Caliga Hall 29 Kasım 2025 #6 yag1zb dedi: Eki Görüntüle 2613124 X86 ve X64'ü indirip kurdum fakat hala düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatmayı falan denediniz mi peki? Veya dosya doğrulamayı? Artı 0 Eksi
yag1zb dedi: Eki Görüntüle 2613124 X86 ve X64'ü indirip kurdum fakat hala düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatmayı falan denediniz mi peki? Veya dosya doğrulamayı?
KS KS yag1zb Centipat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2025 #7 Schwagos dedi: Yeniden başlatmayı falan denediniz mi peki? Veya dosya doğrulamayı? Genişletmek için tıkla... Evet her ikisini de yaptım fakat sorun aynı tekrar silip yüklemeyide denedim olmadı. Artı 0 Eksi
Schwagos dedi: Yeniden başlatmayı falan denediniz mi peki? Veya dosya doğrulamayı? Genişletmek için tıkla... Evet her ikisini de yaptım fakat sorun aynı tekrar silip yüklemeyide denedim olmadı.
Schwagos Hectopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 2.281 Çözümler 39 Yer Caliga Hall 29 Kasım 2025 #8 yag1zb dedi: Evet her ikisini de yaptım fakat sorun aynı tekrar silip yüklemeyide denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Garip hocam. Epic Games'in sitesine de baktım çözümler bu kadar. Düzelmesi lazımdı aslında. Artı 0 Eksi
yag1zb dedi: Evet her ikisini de yaptım fakat sorun aynı tekrar silip yüklemeyide denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Garip hocam. Epic Games'in sitesine de baktım çözümler bu kadar. Düzelmesi lazımdı aslında.
KS KS yag1zb Centipat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2025 #9 Schwagos dedi: Garip hocam. Epic Games'in sitesine de baktım çözümler bu kadar. Düzelmesi lazımdı aslında. Genişletmek için tıkla... Evet bende baktım olmadı ama. Ben bu oyunu direk kredi kartından aldım iade edebiliyor muyum? Artı 0 Eksi
Schwagos dedi: Garip hocam. Epic Games'in sitesine de baktım çözümler bu kadar. Düzelmesi lazımdı aslında. Genişletmek için tıkla... Evet bende baktım olmadı ama. Ben bu oyunu direk kredi kartından aldım iade edebiliyor muyum?
Schwagos Hectopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 2.281 Çözümler 39 Yer Caliga Hall 29 Kasım 2025 #10 yag1zb dedi: Evet bende baktım olmadı ama. Genişletmek için tıkla... Hocam son çare olarak Windows Update'lere bakabilirsiniz. Site de o da yazıyor. yag1zb dedi: Evet bende baktım olmadı ama. Ben bu oyunu direk kredi kartından aldım iade edebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Kaç gün oldu hocam alalı? Artı 0 Eksi
yag1zb dedi: Evet bende baktım olmadı ama. Genişletmek için tıkla... Hocam son çare olarak Windows Update'lere bakabilirsiniz. Site de o da yazıyor. yag1zb dedi: Evet bende baktım olmadı ama. Ben bu oyunu direk kredi kartından aldım iade edebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Kaç gün oldu hocam alalı?