ARDA0663 Decapat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #1 Oyunda bulunan 78 kostumün hepsini açmak istiyorum ve hepsi açıkken oyuna başlamak istiyorum. Bunu yapabilmemi sağlayacak bir mod var mı acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2025
Oyunda bulunan 78 kostumün hepsini açmak istiyorum ve hepsi açıkken oyuna başlamak istiyorum. Bunu yapabilmemi sağlayacak bir mod var mı acaba?
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.703 Makaleler 2 Çözümler 1.661 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #2 PS5 için yok, PC veya Emulatör için var ama Deluxe Edition'a resmi olarak sahip olmayı gerektiriyor yine de. Unlock Everything (CONFIG) Unlock All Suits, Suit Tech, Gadgets, & Skills | No In-Game Cost Requirements | Config Mod | www.nexusmods.com
PS5 için yok, PC veya Emulatör için var ama Deluxe Edition'a resmi olarak sahip olmayı gerektiriyor yine de. Unlock Everything (CONFIG) Unlock All Suits, Suit Tech, Gadgets, & Skills | No In-Game Cost Requirements | Config Mod | www.nexusmods.com
ARDA0663 Decapat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: PS5 için yok, PC veya emulatör için var ama Deluxe Edition'a resmi olarak sahip olmayı gerektiriyor yine de. Unlock Everything (CONFIG) Unlock All Suits, Suit Tech, Gadgets, & Skills | No In-Game Cost Requirements | Config Mod | www.nexusmods.com Genişletmek için tıkla... Hocam bu tüm skilleride açıyor bir yandan ben sadece tüm kostümler açacak bir mod arıyordum.
Mustafa.Kaan dedi: PS5 için yok, PC veya emulatör için var ama Deluxe Edition'a resmi olarak sahip olmayı gerektiriyor yine de. Unlock Everything (CONFIG) Unlock All Suits, Suit Tech, Gadgets, & Skills | No In-Game Cost Requirements | Config Mod | www.nexusmods.com Genişletmek için tıkla... Hocam bu tüm skilleride açıyor bir yandan ben sadece tüm kostümler açacak bir mod arıyordum.