D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.448 Çözümler 7 23 Ağustos 2024 #1 Bu zamana kadar nerdeyse herkes indirip oynadı ama yine de sormak istiyorum, herhangi bir virüs var mı?
Bu zamana kadar nerdeyse herkes indirip oynadı ama yine de sormak istiyorum, herhangi bir virüs var mı?
508438 Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 426 Çözümler 2 23 Ağustos 2024 #2 Donkobus dedi: Bu zamana kadar neredeyse herkes indirip oynadı ama yine de sormak istiyorum, herhangi bir virüs var mı? Genişletmek için tıkla... Nereden indirdiğine bağlı siteyi söylerdim ama yasak.
Donkobus dedi: Bu zamana kadar neredeyse herkes indirip oynadı ama yine de sormak istiyorum, herhangi bir virüs var mı? Genişletmek için tıkla... Nereden indirdiğine bağlı siteyi söylerdim ama yasak.
ircoas Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.801 Çözümler 21 Daha fazla Sistem Özellikleri Islemci:AMD Ryzen™5 7600X Anakart:GIGABYTE B650M DS3H Ram:XPG 32GB (2x16GB) Lancer Siyah DDR5 6000MHz CL40 Kasa/PSU:XIGMATEK COCKPIT X-POWER 700W 80PLUS Ekran Karti:ZOTAC GeForce RTX 4070 TWIN EDGE OC Sivi Sogutma:COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 SSD:CRUCIAL P3 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 23 Ağustos 2024 #3 Donkobus dedi: Bu zamana kadar nerdeyse herkes indirip oynadı ama yine de sormak istiyorum, herhangi bir virüs var mı? Genişletmek için tıkla... Malum Discord sunucusu veya malum siteden indirirsen sorun olmaz.
Donkobus dedi: Bu zamana kadar nerdeyse herkes indirip oynadı ama yine de sormak istiyorum, herhangi bir virüs var mı? Genişletmek için tıkla... Malum Discord sunucusu veya malum siteden indirirsen sorun olmaz.
508438 Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 426 Çözümler 2 23 Ağustos 2024 #4 Donkobus dedi: Bu zamana kadar neredeyse herkes indirip oynadı ama yine de sormak istiyorum, herhangi bir virüs var mı? Genişletmek için tıkla... Türk sitelerinden uzak durun repack istiyorsanız Dodi den indirin
Donkobus dedi: Bu zamana kadar neredeyse herkes indirip oynadı ama yine de sormak istiyorum, herhangi bir virüs var mı? Genişletmek için tıkla... Türk sitelerinden uzak durun repack istiyorsanız Dodi den indirin
D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.448 Çözümler 7 23 Ağustos 2024 #5 508438 dedi: Nereden indirdiğine bağlı siteyi söylerdim ama yasak. Genişletmek için tıkla... Dodi veya direk kendi discord sunucularından indirmek istiyorum ama içimde hep kuşku var.
508438 dedi: Nereden indirdiğine bağlı siteyi söylerdim ama yasak. Genişletmek için tıkla... Dodi veya direk kendi discord sunucularından indirmek istiyorum ama içimde hep kuşku var.
508438 Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 426 Çözümler 2 23 Ağustos 2024 #6 Donkobus dedi: Dodi veya direk kendi Discord sunucularından indirmek istiyorum ama içimde hep kuşku var. Genişletmek için tıkla... Eğer ki sonunda .Site ile bitiyorsa güvenilirdir Reddit'te piracy Gaming subında megathread var oradan siteyi bulursun.
Donkobus dedi: Dodi veya direk kendi Discord sunucularından indirmek istiyorum ama içimde hep kuşku var. Genişletmek için tıkla... Eğer ki sonunda .Site ile bitiyorsa güvenilirdir Reddit'te piracy Gaming subında megathread var oradan siteyi bulursun.