Marvel Spider-Man 2 vs Stalker 2

UAU

Hectopat
Selam dostlar, bu iki oyundan hangisini tercih ederdiniz? İki oyunda çok cazip geliyor aslında ama birini tercih edeceğim. Normalde indirim zamanı alırdım ama param yoktu. Siz olsanız hangi oyunu alırdınız?

Ben kişisel olarak Spider-Man 2 tercih ederdim. İkisi de çok farklı oyunlar.

Selam dostlar, bu iki oyundan hangisini tercih ederdiniz? İki oyunda çok cazip geliyor aslında ama birini tercih edeceğim. Normalde indirim zamanı alırdım ama param yoktu. Siz olsanız hangi oyunu alırdınız?
Gerçekten çok farklı bir karşılaştırma hangi türde oyun seviyorsanız ona göre alınmalı kişisel tercihim stalker olurdu

Açık ve net Stalker 2. Adamlar savaş şartlarında geliştirdikleri oyunda bizi düşünmüş Türkçe dil desteği vermişler, Spider-Man 2'ye baktığımızda koskoca firma oyununda 25 dile destek vermiş ama Türkçe yok, kesinlikle art niyet var. Böyle firmaları boykot etme taraftarıyım.

Kesinlikle Spider-Man 2 her yönüyle Stalker 2'den üstün bazıları Türkçe dil desteği yüzünden Stalker 2 diyor ama Spider-Man 2'nin TR yaması var alacaksan Spider-Man 2 al kesinlikle.

İfadeler: UAU
Yorum yapan herkese çok çok teşekkür ederim Stalker 2 alacağım sanırım.

Spider-Man 2 hocam kesinlikle.Oyunda Türkçe dil desteği yok ama çok keyifli bir oyun

2 bin TL fiyat çekip TR koymayan oyuna 5 kuruş vermem ben tamamen kişisel tercih onun dışında oyun eğlenceli güzel oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…