Çözüldü Marvel Spider-Man 2 web wings açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

xzen.exe

Decapat
Daha fazla  
RAM
16GB
Ekran kartı
12GB RTX3060
Anakart
ASUS PRİME B450M-K-II
İşlemci
RYZEN 5 5600X
Oyunu oynuyorum. Web wing acacagım yerde tus ne bilmiyorum. Herhalde belirli atanılan bir tus yok. Tus atamalarında web wing ile alakalı bir atama da yok, nasıl oynayacagım? Harici bir program lazım mı?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (609).png
    4,4 MB · Görüntüleme: 30
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Varsayılan olarak L3 (Sol Analog + Aşağı) veya X (PlayStation için) / Space (PC için) tuşuyla açılıyor.
Oyunu oynuyorum. Web wing acacagım yerde tus ne bilmiyorum. Herhalde belirli atanılan bir tus yok. Tus atamalarında web wing ile alakalı bir atama da yok, nasıl oynayacagım? Harici bir program lazım mı?
Varsayılan olarak L3 (Sol Analog + Aşağı) veya X (PlayStation için) / Space (PC için) tuşuyla açılıyor.

Çözüm
Playstation'da ucgen degil mi? En azindan Brezilya portunda oyleydi.

Playstation'da ucgen degil mi? En azindan Brezilya portunda oyleydi.
Ben PC üzerinden DualSense koluyla oynarken X tuşunu kullanıyordum, bundan eminim. Kontrolleri hiç değiştirmediniz, değil mi? Brezilya portu diyorsanız, onun hakkında maalesef bilgim yok.

Ben PC üzerinden DualSense koluyla oynarken X tuşunu kullanıyordum, bundan eminim. Kontrolleri hiç değiştirmediniz, değil mi? Brezilya portu diyorsanız, onun hakkında maalesef bilgim yok.

Hocam konu sahibi ben degilim . Degistirmedim ayrica belki de yanlış hatirliyorumdur. Konu sahibi arkadas tus atamasi yaparsa cozulur gibi.

Varsayılan olarak l3 (sol analog + aşağı) veya X (PlayStation için) / space (PC için) tuşuyla açılıyor.

Hocam F tusuyla acılıyormus. Bende bulana kadar bayağı zaman harcadım PC port oynuyorum. Bu arada tus atamasına baktıgımda web wings ile bir hareket ayarı yok idi nasıl atama yapacagımı bilmiyordum sonra rastgele basmayı denedim anca F oldugunu anladım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…