Arieva Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 2.450 Çözümler 2 4 Temmuz 2023 #1 Herkese selam. Son 350 TL param kaldı. Spider-Man mı alayım yoksa Valhalla + Odyssey mi siz olsanız hangisini alırdınız?
Herkese selam. Son 350 TL param kaldı. Spider-Man mı alayım yoksa Valhalla + Odyssey mi siz olsanız hangisini alırdınız?
OyunMeraklısıErgen Centipat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 691 4 Temmuz 2023 #2 Arieva dedi: Herkese selam. Son 350 TL param kaldı. Spider-Man mı alayım yoksa Valhalla + Odyssey mi siz olsanız hangisini alırdınız? Genişletmek için tıkla... Hocam hangisi size daha eğlenceli gelecekse ben hocam spidirman alırdım sevdiğim için size bağlı bir şey bence.
Arieva dedi: Herkese selam. Son 350 TL param kaldı. Spider-Man mı alayım yoksa Valhalla + Odyssey mi siz olsanız hangisini alırdınız? Genişletmek için tıkla... Hocam hangisi size daha eğlenceli gelecekse ben hocam spidirman alırdım sevdiğim için size bağlı bir şey bence.
LynxC Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.287 Çözümler 5 4 Temmuz 2023 #4 Valhalla ve Odyssey daha mantıklı bence.
LEGENDEGOİST Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 1.941 Makaleler 1 Çözümler 13 4 Temmuz 2023 #5 Arieva dedi: Herkese selam. Son 350 TL param kaldı. Spider-Man mı alayım yoksa Valhalla + Odyssey mi siz olsanız hangisini alırdınız? Genişletmek için tıkla... Hocam spiderman çok güzel gider. E Tailde kod ile 266 ya geliyor. Valhalla ve Odyssey daha uzun götürür sizi.
Arieva dedi: Herkese selam. Son 350 TL param kaldı. Spider-Man mı alayım yoksa Valhalla + Odyssey mi siz olsanız hangisini alırdınız? Genişletmek için tıkla... Hocam spiderman çok güzel gider. E Tailde kod ile 266 ya geliyor. Valhalla ve Odyssey daha uzun götürür sizi.
Mahmutab Hectopat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 253 Çözümler 1 4 Temmuz 2023 #6 Arieva dedi: Herkese selam. Son 350 TL param kaldı. Spider-Man mı alayım yoksa Valhalla + Odyssey mi siz olsanız hangisini alırdınız? Genişletmek için tıkla... Spider-Man kesinlikle.
Arieva dedi: Herkese selam. Son 350 TL param kaldı. Spider-Man mı alayım yoksa Valhalla + Odyssey mi siz olsanız hangisini alırdınız? Genişletmek için tıkla... Spider-Man kesinlikle.
6 624694 Decipat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 1.107 Çözümler 1 4 Temmuz 2023 #7 LEGENDEGOİST dedi: Hocam Spider-Man çok güzel gider. E tailde kod ile 266 ya geliyor. Valhalla ve Odyssey daha uzun götürür sizi. Genişletmek için tıkla... Uzun olması önemli değil içeriğinin güzel olması önemli.
LEGENDEGOİST dedi: Hocam Spider-Man çok güzel gider. E tailde kod ile 266 ya geliyor. Valhalla ve Odyssey daha uzun götürür sizi. Genişletmek için tıkla... Uzun olması önemli değil içeriğinin güzel olması önemli.
OyunMeraklısıErgen Centipat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 691 4 Temmuz 2023 #8 624694 dedi: Uzun olması önemli değil içeriğinin güzel olması önemli. Genişletmek için tıkla... Şahsen spidirman seviyorsanız çok eglenirsiniz.
624694 dedi: Uzun olması önemli değil içeriğinin güzel olması önemli. Genişletmek için tıkla... Şahsen spidirman seviyorsanız çok eglenirsiniz.
twona Megapat Katılım 4 Haziran 2017 Mesajlar 279 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #9 624694 dedi: Uzun olması önemli değil içeriğinin güzel olması önemli. Genişletmek için tıkla... O zaman Spider-Man. 1 tane AC oynadıktan sonra diğerini oynayabileceğini sanmıyorum.
624694 dedi: Uzun olması önemli değil içeriğinin güzel olması önemli. Genişletmek için tıkla... O zaman Spider-Man. 1 tane AC oynadıktan sonra diğerini oynayabileceğini sanmıyorum.
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.369 Çözümler 32 4 Temmuz 2023 #10 Farklı türde oyunlar AC serisini alırsanız daha uzun süre bir oyun süresi yaşarsınız ama Spiderman daha çok keyif verir bunuda göz önünde bulundurmak lazım 3ünüde oynadım oynanış süresinden AC serisini tercih ederdim.
Farklı türde oyunlar AC serisini alırsanız daha uzun süre bir oyun süresi yaşarsınız ama Spiderman daha çok keyif verir bunuda göz önünde bulundurmak lazım 3ünüde oynadım oynanış süresinden AC serisini tercih ederdim.