Çözüldü Marvel Spider-Man Remastered %100 save nereden indirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

YUSER

Hectopat
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4050 8GB İntel i5 12500H 16GB DD4 RAM
Merhaba, Marvel Spider-Man Remastered da kaldığım yere geri gelebilmek için %100 save dosyasına ihtiyacım var ama nereden indirsem bilemedim. Sizin de kullandığınız güvenilir bir save dosyası atar mısınz? Şimdiden teşekkür ederim.

Çözüm
Oyunu oynadınız mı bilmiyorum ama kaldığım yer bu videonun 4:01:29 uncu sahnesiydi o bölüm tam olarak neresi oluyor bilginiz var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aşağıdaki yamayı indir.

İndirdikten sonra "Paste_these_files_in_your_save_directory" klasörünün içindeki "slot3-s-manual-24.save" dosyasını aşağıdaki konuma at. Her ihtimale karşı savelerini yedekle.
C:\Users\x\Documents\Marvel's Spider-Man Remastered\[unique ID for your account]\
Merhaba, Marvel Spider-Man Remastered da kaldığım yere geri gelebilmek için %100 save dosyasına ihtiyacım var ama nereden indirsem bilemedim. Sizin de kullandığınız güvenilir bir save dosyası atar mısınz? Şimdiden teşekkür ederim.
Nexusmods'ta %100 save dosyaları mevcut bakabilirsin. Örnek olması adına bir tane bırakıyorum aşağıya.

Kaldığın yere gelebilmek için kaldığın bölüme ait bir kayıt dosyası kullanman lazım. Bu %100 save oyuna ng+ modunda tekrar başlayabilmek için kullanılıyor.

Kendi kaldığım yeri nasıl bulabilirim peki bunula ilgili bir video falan var mı?

Onu bulamazsın da kaç saat oynadın sen oyunu? 2-3 saat gibi bir süre oynadıysan oyunun henüz başlarında olman gerekir doğal olarak.

Oyunu oynadınız mı bilmiyorum ama kaldığım yer bu videonun 4:01:29 uncu sahnesiydi o bölüm tam olarak neresi oluyor bilginiz var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı