dantemustdie Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #1 Sorum başlıktaki gibi. Hangisini almalıyım? Aslında Infinite düşünüyordum ama çok sevdiğim bir karakter olan Vergil'ın Infinite'te olmadığını öğrendim. Aralarında ne gibi farklar var ve hangisini almamı tavsiye edersiniz?
Sorum başlıktaki gibi. Hangisini almalıyım? Aslında Infinite düşünüyordum ama çok sevdiğim bir karakter olan Vergil'ın Infinite'te olmadığını öğrendim. Aralarında ne gibi farklar var ve hangisini almamı tavsiye edersiniz?
Y yigit_dogan_1158 Femtopat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #2 Şimdi şöyle dostum Marvel capcom 3 karakter daha fazla infinite ise karakter daha az ama ikisi de iyidir Şimdi şöyle dostum Marvel Capcom 3 karakter daha fazla infinite ise karakter daha az ama ikisi de iyidir.
Şimdi şöyle dostum Marvel capcom 3 karakter daha fazla infinite ise karakter daha az ama ikisi de iyidir Şimdi şöyle dostum Marvel Capcom 3 karakter daha fazla infinite ise karakter daha az ama ikisi de iyidir.