Marvels Avengers alınır mı?

Çatlı Reis

Hectopat
Yer
Fransa, Paris, Eiffel Tower
Daha fazla  
Hikayesinin kötü olduğunu duydum. Fiyatı da 49 TL olmuş ve eylül ayında satıştan kaldırılacakmış Marvel evrenine de ayrı bir ilgim var bütün kötü şeylere rağmen szice alınır mı? Kahramanların oynanışı falan zevkli mi?(Game Pass yok).

Bunu izle sonra karar ver.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu izle sonra karar ver.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bunu izledim ben. Demek istediğim zaten bir hikâye aramıyorum. Oynanışı için alınır mı onu merak ediyorum. Yani mesela Kaptan Amerika'nın kalkanını Thor'un çekicini fırlatmak zevkli mi?

Hikayelik oyun değil Thor alıp 2 yıldırım atıp çıkılacak bir oyun o fiyat için iyi kafa dağıtırsın.

Teşekkürler sağ olun.

Game Pass'ten denemiştim. 2. bölüme zor geldim ve sildim. İlk bölümde Avengers karakterlerini bir gösteriyor, hevesinizi alıyorsunuz ama sonra Kamala Khan (doğru bilmiyor olabilirim zira hiç ilgimi çeken bir karakter değil) ile devam edince beni sıktı sonraki bölüm ve bıraktım. Güzel bir potansiyeli çok kötü harcamışlar gibi geldi bana.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı