E emın12 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2018 Mesajlar 137 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 25 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar sorunum Avengers betada "currently unable to connect to Square Enix servers please try again later " hatası ve neden olduğunu bilmiyorum. Uğraştım biraz ama düzelmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ağustos 2020
Arkadaşlar sorunum Avengers betada "currently unable to connect to Square Enix servers please try again later " hatası ve neden olduğunu bilmiyorum. Uğraştım biraz ama düzelmedi.
Ali Bilgin Hectopat Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 786 Çözümler 5 25 Ağustos 2020 #2 Beta olduğundan serverlar her zaman açık olmuyor. Serverlar şuan kapalı. Artı 0 Eksi
7 7marss Kilopat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 49 25 Ağustos 2020 #3 27 GB'yi boşuna indirdik resmen.. Dündendir deniyorum giremedim birtürlü... Ne zaman açılır bilgisi olan var mı? Artı 0 Eksi
27 GB'yi boşuna indirdik resmen.. Dündendir deniyorum giremedim birtürlü... Ne zaman açılır bilgisi olan var mı?
Ali Bilgin Hectopat Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 786 Çözümler 5 25 Ağustos 2020 #4 7marss dedi: 27 GB'yi boşuna indirdik resmen.. Dündendir deniyorum giremedim birtürlü... Ne zaman açılır bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Sadece hafta sonları açık oluyo. Cuma-Cumartesi-Pazar günleri diye biliyorum. Artı 0 Eksi
7marss dedi: 27 GB'yi boşuna indirdik resmen.. Dündendir deniyorum giremedim birtürlü... Ne zaman açılır bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Sadece hafta sonları açık oluyo. Cuma-Cumartesi-Pazar günleri diye biliyorum.