Marvel's Avengers Game Pass'teki kayıt, Steam'e geçince sıfırlanır mı?

Daha fazla  
Gamepass üzerinden Marvel's Avengers oynuyorum. Ben bu oyunu Steam'den alıp tekrar indirirsem bütün ilerlemem sıfırlanacak mı? Eğer öyleyse Save dosyasını aktarmanın yöntemi var mı?

Game Pass üzerinden Marvel's Avengers oynuyorum. Ben bu oyunu Steam'den alıp tekrar indirirsem bütün ilerlemem sıfırlanacak mı? Eğer öyleyse Save dosyasını aktarmanın yöntemi var mı?

Belgelerimde veya oyunun dosya konumunda oluyor genellikle Save dosyaları.
Save dosyasını kopyalayıp oyunu Steam'den jndirdikten sonra yine aynı şekilde Save dosyalarının bulunduğu klasöre atabilirsiniz.

Oyunu yeni mi yüklediniz. Yoksa uzun zamandır oynuyor musunuz? Yani demek istediğim kayıtlı oyununuz var mı?

2 ay önce arkadaşımın bilgisayarına yükleyip oynamıştım, sonra yeni bilgisayar alınca tekrar kendi bilgisayarıma yükledim kaldığım yerden devam ettim. 3-4 gün oldu galiba

2 ay önce arkadaşımın bilgisayarına yükleyip oynamıştım, sonra yeni bilgisayar alınca tekrar kendi bilgisayarıma yükledim kaldığım yerden devam ettim. 3-4 gün oldu galiba
Şuanda bulunduğunuz görevi manuel olarak yani auto save değil kendi elinizle kaydedebilirmisiniz. Sonra tekrardan save klasörüne bir bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…