K Kxfir Hectopat Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 236 Çözümler 3 28 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar, oyunu kurdum fakat hikayeyi düzgün anlamak için Türkçe yama arıyorum. Çeviren vaya link bilen varsa atabilir mi?
Arkadaşlar, oyunu kurdum fakat hikayeyi düzgün anlamak için Türkçe yama arıyorum. Çeviren vaya link bilen varsa atabilir mi?
BatuhanCeylann Megapat Katılım 18 Haziran 2017 Mesajlar 323 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #2 Yok.
K Kxfir Hectopat Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 236 Çözümler 3 13 Nisan 2021 #3 BatuhanCeylann dedi: Yok. Genişletmek için tıkla... knk üstünden aylar geçmiş sence anlamamış olabilirmiyim olmadığını konuyu niye hortlatıyorsun
BatuhanCeylann dedi: Yok. Genişletmek için tıkla... knk üstünden aylar geçmiş sence anlamamış olabilirmiyim olmadığını konuyu niye hortlatıyorsun
Muhammed Ali Ergan Hectopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 355 Yer İzmir/Tire 13 Nisan 2021 #4 Kxfir dedi: knk üstünden aylar geçmiş sence anlamamış olabilirmiyim olmadığını konuyu niye hortlatıyorsun Genişletmek için tıkla... Daha yeni görülmüştür?
Kxfir dedi: knk üstünden aylar geçmiş sence anlamamış olabilirmiyim olmadığını konuyu niye hortlatıyorsun Genişletmek için tıkla... Daha yeni görülmüştür?