aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 25 Nisan 2021 #1 Marvel's Avengers tek bilgisayardan; biri klavye mouse biri gamepad olarak splitscreen oynanabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Nisan 2021
Marvel's Avengers tek bilgisayardan; biri klavye mouse biri gamepad olarak splitscreen oynanabilir mi?
Pikachewie Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 701 Makaleler 1 Çözümler 2 25 Nisan 2021 #2 aKuu dedi: Marvel's Avengers tek bilgisayardan; biri klavye mouse biri gamepad olarak splitscreen oynanabilir mi? Genişletmek için tıkla... Oynanmıyor diye biliyorum ama bir sorum olucak split screen oyunlarda bir kişi gamepad ile diğer kişi mouse klavye ile oyun oynayabilir mi ?
aKuu dedi: Marvel's Avengers tek bilgisayardan; biri klavye mouse biri gamepad olarak splitscreen oynanabilir mi? Genişletmek için tıkla... Oynanmıyor diye biliyorum ama bir sorum olucak split screen oyunlarda bir kişi gamepad ile diğer kişi mouse klavye ile oyun oynayabilir mi ?
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 25 Nisan 2021 #3 Pikachewie dedi: Oynanmıyor diye biliyorum ama bir sorum olucak split screen oyunlarda bir kişi gamepad ile diğer kişi mouse klavye ile oyun oynayabilir mi ? Genişletmek için tıkla... Evet. aKuu dedi: Marvel's Avengers tek bilgisayardan; biri klavye mouse biri gamepad olarak splitscreen oynanabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bilen yok mu acaba? Son düzenleme: 25 Nisan 2021
Pikachewie dedi: Oynanmıyor diye biliyorum ama bir sorum olucak split screen oyunlarda bir kişi gamepad ile diğer kişi mouse klavye ile oyun oynayabilir mi ? Genişletmek için tıkla... Evet. aKuu dedi: Marvel's Avengers tek bilgisayardan; biri klavye mouse biri gamepad olarak splitscreen oynanabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bilen yok mu acaba?