E EgePek Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #1 Hepinize selam; sorum yukarıdaki gibidir, sizce almaya değer mi? Sonradan pişman olmak istemem, şimdiden teşekkürler.
Hepinize selam; sorum yukarıdaki gibidir, sizce almaya değer mi? Sonradan pişman olmak istemem, şimdiden teşekkürler.
sedat87 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 468 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #2 xbox game pass 'de vardı sanırım al oyna bitir oyunu zaten.
E EgePek Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #3 sedat87 dedi: Xbox Game Pass'te vardı sanırım al oyna bitir oyunu zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam Game Pass almak istemiyorum alıp oynayacaksam Steam'den.
sedat87 dedi: Xbox Game Pass'te vardı sanırım al oyna bitir oyunu zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam Game Pass almak istemiyorum alıp oynayacaksam Steam'den.
alucardtepes Megapat Katılım 3 Ekim 2014 Mesajlar 318 Çözümler 2 31 Ekim 2023 #4 Oyun pass'ten kalktı, çok fazla replik okumakla ilgili sıkıntım yok diyorsan ve sistemin iyiyse oynanabilir bir oyun.
Oyun pass'ten kalktı, çok fazla replik okumakla ilgili sıkıntım yok diyorsan ve sistemin iyiyse oynanabilir bir oyun.