Marvel's Guardians of the Galaxy Türkçe yaması var mı?

aliaslanx

Hectopat
Daha fazla  
Bu oyun için düzgün yama bulamadım. Bulan varsa yardımcı olabilir mi?

Trojan var + makine çevirisi.

Bu kadar ön yargılı hareket etmeyin, virüs bulunmayan Türkçe yama yok gibi bir şeydir çünkü oyun dosyalarına müdahale ediliyor ve bunun virüs olarak algılanması normal. Ek olarak makine çevirisi olmayan yama istiyorsanız para verip elle çeviri yapan sitelerden satın alacaksınız. Verilen yama gayet yeterli.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ön yargı falan değil, güvenlik bilinci bu. Bana ‘virüs yok gibi bir şeydir' diye geçiştireceğinize, paylaştığınız şeyin ne olduğunu doğru düzgün açıklayın. Makine çevirisini savunuyorsanız savunun, ama bunu ‘böyle kabul edeceksin' tavrıyla dayatmanız da komik. Yıllardır Türkçe yama indiriyorum; ‘virüs bulunmayan Türkçe yama yok gibi bir şeydir' lafınız hem garipsettirdi hem de güldürdü ama kararlılığın takdire şayan. Ayrıca yamaya para vermek ne ya?

Yamaya değil emeğe para veriyorsunuz eğer çok iyi bir Türkçe yama istiyorsanız tabi. O yüzden bakış açınız içler acısı. Paylaştığınız şeyin ne olduğunu açıklayın demişsinizde paylaşımı ben yapmadım. Virüs bulunmayandan kastım virüs uyarısı almayan yama demek istiyorum. Oyun dosyyalarına müdahil olan herşey virüs olarak algılanabilir. Ufkunuzun genişlemesi lazımda onu ben yapamayacağım. Siz istediğiniz şeyi indirip kullanın keyif sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…