Çözüldü Marvel's Spider-Man 2 Açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

SpiderFnF

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
3050 RTX
Arkadaşlar resimde de olduğu gibi Marvel's Spider-Man 2 çalışıyor gözüküyor ama açılmıyor.

resim_2025-02-03_163032446.png

Çözüm
Arkadaşlar 1-2 kere kapa aç yaptım görev yönetisinden düzeldi cevaplarınız için sağ olun.

Arkadaşlar resimde de olduğu gibi Marvel's Spider-Man 2 çalışıyor gözüküyor ama açılmıyor.

Eki Görüntüle 2415307
Arkadaşlar olmamış ben açıldı sandım ama açılmamış sadece launcher gelmiş play basıyom oyun siyah ekranda kalıyo kusura bakmayın dereyi görmeden paçayı sıvamışım
Görev Yöneticisi'nden kapa öyle açmayı dene veya driver vesaire tekrar yüklemeyi deneyebilirsin.

Oyun zaten PC portu olarak çok dengesiz crash olsun freeze olsun bilgisayarda teknik sorunlarla boğuşuyor belki de onlardan birisidir.

Arkadaşlar 1-2 kere kapa aç yaptım görev yönetisinden düzeldi cevaplarınız için sağ olun.

Eki Görüntüle 2415307
Arkadaşlar olmamış ben açıldı sandım ama açılmamış sadece launcher gelmiş play basıyom oyun siyah ekranda kalıyo kusura bakmayın dereyi görmeden paçayı sıvamışım

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı