suffergard Centipat Katılım 1 Kasım 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #1 RAM 16 gb Ekran kartı nvidia rtx 3060ti Anakart msı pro h610m-e İşlemci intel i512400f Arkadaşlar Marvel's Spider-Man 2 PS5'te muhteşem cuma indirimlerinde yüzde 38'lik indirime gırerek 1124 TL'ye dusmus, sızce alınır mı? Veya ındırımlerden baska oyun onerınız varsa soyleyebilir misiniz?
Arkadaşlar Marvel's Spider-Man 2 PS5'te muhteşem cuma indirimlerinde yüzde 38'lik indirime gırerek 1124 TL'ye dusmus, sızce alınır mı? Veya ındırımlerden baska oyun onerınız varsa soyleyebilir misiniz?
AntepGarnarli Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 311 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #2 Hocam PS5 oyunu o bilgisayarda olmaz.
GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #3 AntepGarnarli dedi: Hocam PS5 oyunu o bilgisayarda olmaz. Genişletmek için tıkla... Ne açıdan? suffergard dedi: Arkadaşlar Marvel's Spider-Man 2 PS5'te muhteşem cuma indirimlerinde yüzde 38'lik indirime gırerek 1124 TL'ye dusmus, sızce alınır mı? Veya ındırımlerden baska oyun onerınız varsa soyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Oynanış tipini bilerek soruyorsanız sevenine iyi gider.
AntepGarnarli dedi: Hocam PS5 oyunu o bilgisayarda olmaz. Genişletmek için tıkla... Ne açıdan? suffergard dedi: Arkadaşlar Marvel's Spider-Man 2 PS5'te muhteşem cuma indirimlerinde yüzde 38'lik indirime gırerek 1124 TL'ye dusmus, sızce alınır mı? Veya ındırımlerden baska oyun onerınız varsa soyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Oynanış tipini bilerek soruyorsanız sevenine iyi gider.
suffergard Centipat Katılım 1 Kasım 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #4 AntepGarnarli dedi: Hocam PS5 oyunu o bilgisayarda olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten PS5 ten oynayacağım. GucukBey dedi: Ne açıdan? Oynanış tipini bilerek soruyorsanız sevenine iyi gider. Genişletmek için tıkla... Evet daha oncesinde Miles Morales ve marvels Spider-Man'i platinledim. Ama marvels Spider-Man 2'ye fiyatindan dolayi ön yargı ile yaklasiyorum.
AntepGarnarli dedi: Hocam PS5 oyunu o bilgisayarda olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten PS5 ten oynayacağım. GucukBey dedi: Ne açıdan? Oynanış tipini bilerek soruyorsanız sevenine iyi gider. Genişletmek için tıkla... Evet daha oncesinde Miles Morales ve marvels Spider-Man'i platinledim. Ama marvels Spider-Man 2'ye fiyatindan dolayi ön yargı ile yaklasiyorum.