Ön siparişe açılacaktı fakat planlanmayan bir durum olmuştur. Mağaza sayfasında ön sipariş ödülleri yazıyor çünkü. Bütün Discord ve Twitter'dan oyunun yarın çıkacağını duyurdular. AMD Driver desteğini getirmiş bile.Oyunun PC'ye çıkış tarihi yarın ancak firma oyunu ön siparişe asla açmıyor. Sebebinin NVIDIA'nın getireceği yeni güncelleme olduğunu savunanlar var. Ne diyorsunuz?
Evet ben de Twitter üstünde ertelenme olmayacağıyla alakalı bi twitt okumuştum. Neden böyle oldu çok garibime gitti benim?Ön siparişe açılacaktı fakat planlanmayan bir durum olmuştur. Mağaza sayfasında ön sipariş ödülleri yazıyor çünkü. Bütün Discord ve Twitter'dan oyunun yarın çıkacağını duyurdular. AMD Driver desteğini getirmiş bile.
Ekim'de duyuruldu sanırım ben Kasım-Aralık'ta ön siparişe açılmasını bekliyordum şahsen ama açılmadı sonrasında da Los Angeles yangını konuşuluyor ama oyunun PC portunu yapan ekip Nixxes'in ofisi Utrecht'te Hollanda'da. Ben oyunun PS5'te ilk başta 80 dolar olarak satışa çıktığını hatırlıyorum bu yüzden oyunun fiyatına karar veremediler bence. Sony'de daha önce hiçbir oyununu 60 dolardan yüksek bir fiyata getirmedi PC'ye.Evet ben de Twitter üstünde ertelenme olmayacağıyla alakalı bi twitt okumuştum. Neden böyle oldu çok garibime gitti benim?
Evet mantıklı bir sebep olabilir. Peki fiyatı ne olur sizce? 50 dolar olursa iyi olur yaEkim'de duyuruldu sanırım ben Kasım-Aralık'ta ön siparişe açılmasını bekliyordum şahsen ama açılmadı sonrasında da Los Angeles yangını konuşuluyor ama oyunun PC portunu yapan ekip Nixxes'in ofisi Utrecht'te Hollanda'da. Ben oyunun PS5'te ilk başta 80 dolar olarak satışa çıktığını hatırlıyorum bu yüzden oyunun fiyatına karar veremediler bence. Sony'de daha önce hiçbir oyununu 60 dolardan yüksek bir fiyata getirmedi PC'ye.
Epic'de 1500 olur da Steam'de 60 olur.Evet mantıklı bir sebep olabilir. Peki fiyatı ne olur sizce? 50 dolar olursa iyi olur ya![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.